Ugrás a tartalomra

Újabb sikeres szezont zárt a Miskolcz-Revital TSE

Kujan István
Utoljára módosítva
2022. december 28. szerda 16:17
Sorra szállították a dobogós helyezéseket.

Az első félév eredményes Területi és Magyar bajnokságait, valamint klubközi megmérettetéseit követően a második féléves szezon is rengeteg szép eredményt hozott a Miskolcz-Revital TSE versenyzőinek.

- Szeptembertől gyakorlatilag minden hétvégén valamilyen megmérettetésen vettek részt táncosaink - legyen szó Országos bajnokságokról, Formációs magyar bajnokságról, klubközi versenyekről -, ahol sorra szerezték a bajnoki dobogós helyezéseket, és jobbnál jobb eredményeket - nyilatkozták az egyesület vezetőedzői, Süttő Roland és Süttő-Tombácz Anikó.

A szervezésükben a miskolci közönség ismét egy gyönyörű karácsonyi táncgála keretein belül csodálhatta meg a táncosok teljesítményét.

Az edzők elmondása szerint most egy kis pihenésnek van itt az ideje, ami után megújulva vághatnak neki a következő szezonnak meglévő és új versenyzőikkel.

A számos megmérettetés mellett több városi és országos rendezvény műsorához is hozzájárultak, hozzájárulnak, többek között például a Miskolci Egyetem Közgazdászbálja, Gólyabálja, a World Topmodel nemzetközi döntője a budapesti Nemzeti Múzeumban, vagy éppen a Palotaszálló szilveszteri műsora.

Az egyesület továbbra is köszöni Baráth Péter, Hercsik Zsuzsanna és Bátor Tamás, Lükő Dalma, Flekács László, Mátyus Maja és mindenki közreműködését, akik akár a háttérből is, de hozzájárulnak az egyesület sikereihez.

Páros és szóló eredmények a teljesség igénye nélkül:

Szarka Ágoston- Bajáky Zsanna: ifjúsági és felnőtt B osztály klubközi versenyein folyamatosan a dobogón. Ifjúsági B Országos Bajnokság: 2. hely

Apró Marcell - Szabó Csenge: felnőtt C osztály klubközi versenyein folyamatosan a dobogón. C Országos Bajnokság: 2. hely. 
B Országos Bajnokság: 9. hely

Kőhegyi Imre - Varga Popovics Regina: junior II D latin és junior II E standard kategóriákban végignyerték a szezon klubközi versenyeit. 
D Országos Bajnokság: 4. hely. Jelenleg C osztályos megmérettetéseik állandó döntősei

Flekács László - Nagy Szonja: felnőtt A Országos Bajnokság 4. hely, Felnőtt Latin Ranglista: 25. hely, Bem Kupa: 4. hely

Havas Márk - Farkas Gréta: Bem Kupa ifjúsági C standard 3. hely

Mácsi Boglárka: Ametiszt Kupa junior E latin: 1. hely

Garas Jázmin: DanceNet Kupa felnőtt E latin: 1. hely, ifjúsági E latin, Ametiszt Kupa ifjúsági E latin

Zalasch Kincső: Eraklin Kupa junior E latin: 3. hely, DanceNet Kupa junior D latin: 5. hely 

Kovács Titanilla: DanceNet Kupa ifjúsági E latin: 3. hely, Ametiszt Kupa junior E latin: 5. hely

Csoportos eredmények - felnőtt, ifjúsági és junior csoportok dobogós eredményei ITT

A Magyar Bajnoki címért a felnőtt csapat Miskolc város elismeréséül kiváló sportolói, az edzők kiváló edzői díjban részesültek.

Abigél Országos Minősítő Táncfesztivál

Junior csoport: kiemelt arany minősítés

Ifjúsági csoport: arany minősítés

További hírek

Olvasnivaló