Ugrás a tartalomra

A Pannon-tenger Múzeum is gyémánt díjat kapott

Miskolc Tv/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. július 30. kedd 16:50
Idén kilenc gyémánttal díjazták a várost: az Avasi Borangolás, a B!keDay és az Adventi villamos mellett a Pannon-tenger Múzeum is gyémánt díjat kapott az Országos Városmarketing versenyen Miskolc eddig összesen 28 gyémántot gyűjtött.
Fotó: Juhász Ákos

A Jurassic parkból jól ismert terepjáró parkol a Herman Ottó Múzeum előtt, így csalogatja legújabb interaktív tárlatára a vendégeket. Bent dinoszauruszok élethű mása és hatalmas csontvázak mesélnek az őslények történetéről. A múzeum nemrég úgynevezett gyémánt díjat kapott az Országos Városmarketing versenyen, Miskolc kulturális életében betöltött szerepéért.

Szolyák Péter a Herman Ottó Múzeum megbízott igazgatója úgy fogalmazott: ez egy csúcspont a múzeum történetében, különösen azért, mert mi javasoltuk, hogy a város benevezhetné az idén hat éves lett Pannon-tenger Múzeumot. A Miskolc Televíziónak arról is beszélt, az a céljuk, hogy ha valaki ellátogat a múzeumba, és valami olyat lát, ami kinyitható, megfogható, megforgatható, megszagolható, akkor ezt tegye meg.

A város a Herman Ottó Múzeum mellett még nyolc gyémánt díjat kapott. Az országos megmérettetés öt éve indult azért, hogy ösztönözze a városokat a marketing tevékenységben. 28 gyémántjával Miskolc – Győrrel holtversenyben – az első helyen van.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!