Ugrás a tartalomra

A Régiségvásár miatt változik a villamosközlekedés

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 04. csütörtök 19:38
Április 7-én, vasárnap a Régiségvásár miatt változik a villamosközlekedés, reggel 7 órától délután 15 óráig a Tiszai pályaudvar és a Malomszög utca között villamospótló autóbuszok közlekednek.
Emberek a síneken az előző vásárkor. Fotó: Osztie Tibor

A Miskolc Városi Közlekedési Zrt. tájékoztatása szerint, az első pótlóbusz a Tiszai pályaudvar végállomásról 07:10-kor, az utolsó 14:55-kor indul.
A vágányzár előtti utolsó, teljes vonalon közlekedő villamos a Tiszai pályaudvar végállomásról 06:55-kor, míg Felső-Majláth végállomásról 06:10-kor indul.
A vágányzár utáni első, teljes vonalon közlekedő villamos a Tiszai pályaudvar végállomásról 15:10-kor, míg Felső-Majláth végállomásról 14:40-kor indul - írja az MVK.
 
A villamospótló autóbusz megállóhelyei:


•             a Tiszai pályaudvar végállomáson az 1-es autóbuszjáratok indulóhelyén lehet felszállni;
•             a Selyemrét és a Szinvapark/Centrum között a villamosmegállókban áll meg;
•             a Villanyrendőr villamosmegálló helyett a Villanyrendőr autóbusz-megállóban áll meg (Felső-Majláth irányába a bank előtti                      megállóhelyen, a Tiszai pályaudvar irányába a Tapolcai elágazás irányú megállóhelyen);
•             a Városház tér villamosmegálló helyett a 11-es autóbuszjáratok Szemere-kert megállóhelyén áll meg;
•             a Malomszög utcán Felső-Majláth irányába a villamos megállóhelyén, a Tiszai pályaudvar irányába a szökőkút melletti        autóbusz megállóhelyen áll meg.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!