Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2023.06.12.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 12. hétfő 09:07
Biztonságban vannak a ludak a fagyhaláltól: a Nap felsütött, kellemes tavaszi, enyhén szeles napunk van.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Intézet előrejelzése alapján napos idő várható általában kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Az ország döntő részén nem lesz csapadék, de a délkeleti határ közelében nem lehet kizárni egy-egy záport, esetleg zivatart. Az északkeleti, északi szél több helyen megélénkül, északkeleten olykor megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között alakul. Késő estére általában 10 és 18 fok közé hűl le a levegő.

 

Levegőminőség

Miskolc egész területén jó a levegő minősége, tájékoztat a pmmonitoring.hu.

Útinform

Közlekedési információk a reggeli órákban a Miskolci Városgazda információi alapján:

Útlezárás:

A Meggyesalja utcára a Reményi Ede utca – Rácz György utca között, kizárólag a lakó és az oda irányúló célforgalom behajtása engedélyezett. A város nyugati irányából érkezők az északi tehermentesítő út felé kerülhetnek, vagy a Nagyváthy utcánál térhetnek le a Szent István út irányába.

Balesetről nincs információnk!

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál illetve a Meggyesalja u. – Rácz Gy. utca kereszteződésében nem működnek.

A Várközi Lajos u. – Repülőtéri út kereszteződésében pedig sárgán villogtak a fényjelző berendezések!

Félpályás terelésre lehet számítani:

Álmos u. 43
Árok u. 3
Árpád u. 64
Balaton u. 2
Bencések útja 45
Budai N. A. u. 1
Dráva u. 16
Előhegy u. 96
Forrásvölgy u. 42-44
Fövényszer u. 15
Franklin u. - Alkotmány u. kereszteződés
Gózon L.- Muhi u. kereszteződés
Hutás u. 3
Horváth L. u. 3-5
Kabar u. 5
Kárpáti u 31.
Laborc u. - Iskola tér kereszteződés
Lányi – Kacsóh sarok
Lilla u. 3
Malom u. – Szirmai u.  kereszteződés
Mikes Kelemen u. 4
Miskolctapolcai út 55
Nádas u. 1
Nyár u. 18.
Negyvennyolcas u. 3-5.
Puskin - Gózon u. kereszteződés
Pillangó u. 12.
Selyemrét u. 2
Szarkahegy u. 5
Szentpáli u. 11. sz
Tábortűz u. 5; 9.
Tóth Pál u. 5
Vasöntő u. 5

Horoszkóp

Kos (03. 2l-04. 20.) Valaki nagyra értékeli az áldozatvállalásodat, és ha ismét szóba kerül az a bizonyos lakásügy, számíthatsz arra, hogy rokonaid nem zárkóznak el a közös megegyezéstől.

Bika (04. 21-05. 20.) Rokon, barát segít kilábalni nehéz helyzetedből, kapcsolataidban felismered az együttműködés fontosságát, de a nyaralást is megtervezheted a barátaiddal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne alakoskodj, és ha a pénz fontos szerepet játszik az életedben, ebben az időszakban olyasmit adj el munkaadóidnak, ami szakmai riválisaidból hiányzik!

Rák (06. 22-07. 22.) A munka és az utazás terén új lehetőségek nyílnak meg, csak bízz az intuíciódban és elszántságodban, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki lehetőségeidből.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkád és a pénzügyek terén irigységgel, rosszindulattal kell konfrontálódnod: ne dőlj be a csalóknak, ne trükközz az adóval, de jól jön bankkártyád hitelkerete.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha szingli vagy, barátaidat is bevonhatod a társkeresésbe, kellemes estét tölthetsz el velük, szakmai és üzleti megállapodás során pedig ügyesen játszod ki a lapjaidat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Nem érdemes igent mondanod rangon aluli feladatra, de félő, hogy munkahelyi viszonyod lelepleződik, ezért máris elkezdheted kipakolni az íróasztalodat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Valakit hatalmába kerít a vonzerőd, és ha külföldön vállalsz munkát, utazásod során olyan piros lámpás élményben lehet részed, amelyeket soha nem felejtesz el.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Otthonod fenntartásának vagy újjáépítésének költségeit nehezen tudod fedezni, fontos azonban, hogy reális célokat tűzz ki, és ragaszkodj a költségvetésedhez.

Bak (12. 22-01. 20.) Érezhetsz némi energiahiányt, s ha párkapcsolatodban feszültséget érzel, fontos, hogy nyíltan kommunikálj partnereddel, és próbáljatok együtt megoldást találni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a munkádban vagy az anyagiakban tanúsított impulzivitásod bajba kevert, most kidolgozhatsz egy pénzügyi stratégiát, amely segít elkerülni a jövőbeni hibákat.

Halak (02. 20-03. 20.) Minden jól alakul szerelmi életedben és pénzügyeidben, kreativitásod, művészi hajlamod és megérzéseid révén vállalkozóként a profit is kezd felfelé kúszni.

Forrás: glamour.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!