Ugrás a tartalomra

Pikniket rendeztek a Népkertben

minap.hu/Miskolc TV
Utoljára módosítva
2019. augusztus 26. hétfő 10:19
A II. Miskolci Piknik egész vasárnap várta a különleges ízek és kiváló borok szerelmeseit.

Sorra nyíltak az elmúlt időszakban a minőségi éttermek és minőségi cukrászdák Miskolcon. A vezetők azonban nem versengésbe kezdtek, hanem összefogtak és rendszeresen közösen jelennek meg a rendezvényeken. Ilyen volt a Népkertben megrendezett miskolci piknik is: egymás mellett készítette ínyenc fogásait a Végállomás, A Leves, a Drót Bisztró, a Világbéke, a Borsod Burger és a Tókert Étterem. A vendéglátóhelyek ezúttal is kitettek magukért, a rendezvény délben kezdődött és a hőség ellenére is rögtön megtelt a Népkerti Vigadó terasza és az előtte lévő tersület.

Beregi László képgalériája

A második alkalommal megrendezett Miskolci Pikniket a vendéglátóhelyek remek kezdeményezésnek tartják. - Ez a fajta vendéglátás nekem a szívem csücske. A családok ki tudnak ülni és fűben heverészve Miskolc éttermeinek a főztjét kóstolni – mondta el Dudás Szabolcs, a Pizza, Kávé, Világbéke tulajdonosa.

A minőségi vendéglátóhelyek összefogása hagyományt teremtett. Alakszai Zoltán, a Fidesz-KDNP polgármester-jelöltje szerint Miskolc gasztronómiai szereplőinek összefogása példaértékű. - Ma már ott tartunk, hogy egymás után sorra nyílnak a minőségi éttermek, minőségi cukrászdák és ezekre hatalmas igény van Miskolcon. Ki gondolta volna azt korábban, akár 10 évvel ezelőtt, hogy Miskolc gasztronómiai fővárossá válik – nyilatkozta Alakszai Zoltán.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!