Ugrás a tartalomra

Minap - indító (2024.05.01.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. május 01. szerda 07:26
Napos, de szeles időre számíthatunk a munka ünnepén. A hőmérséklet napközben 22 és 27 fok között alakul.

Időjárás

A fátyol- és gomolyfelhők mellett általában sok napsütésre számíthatunk, de az Alpokalján több lehet a felhő. Csapadék késő délutánig nem valószínű, utána a délnyugati, nyugati megyékben előfordulhat zápor, néhol zivatar. A délkeleti, keleti szelet több helyen kísérik erős lökések. A hőmérséklet délután 22, 27, késő este 15, 20 fok között várható - írja honlapján a HungaroMet

Levegőminőség

Miskolcon szerda reggel a levegő minősége városszerte jónak mondható a PM Monitoring Hálózat híradása szerint. 

Útinform

A Miskolci Városgazda legfrissebb információi szerint

Nagy volumenű kátyúzás keretein belül, az alábbi helyszíneken történik munkavégzés, időjárás függvényében:

Mátyás Király u.
Vologda u. belső
Palóczy László u.
Deák tér
Kiss Hunyad u.
Jedlik Ányos u.
Kabar u.
Kiss tábornok útja
Andrássy Gyula u.
Feszty Árpád. u.
Pallós u.
Laborfalvi Róza u.
Baráthegyalja u.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Ács u. 7
Bartók Béla u.5
Bartók Béla u. 39
Bollóalja u.83
Bodza u. eleje
Bükkszentlászló Fő út 9
Csendes u. 26
Előhegy u. 68
Egressy Gábor u. 25
Ernye bán u. 19
Erdő sor 5.
Eszterházy u.29
Finkey u. 10
Gárdonyi Géza u. 22
Kis-Kőkötő – Miskolctapolcai út kereszteződés
Középszer u. 50
Liszt Ferenc  u. 26
Mikes Kelemen u. 24
Perczel Mór u. 24/a
Rácz Á. u. - Gyula u.
Tóth Pál u. 18
Szrogh Sámuel u. 57
Zsolcai sor 162

Horoszkóp

Kos

A sok feladat és teendő még akkor sem hagy pihenni, amikor lejár a munkaidő, de a teendők sokasága alatt találsz egy apró kis élvezetet, ami megédesíti a napot. Ennek köszönhetően könnyebben viseled a megpróbáltatásokat.

Bika

Fontos események előtt állsz, melyek érkezését most még talán nem is sejted. A kocka azonban már el van vetve, és valahol, távol tőled, megindult egy folyamat, aminek az eredménye aztán majd rád is hatással lesz. Tartsd nyitva a szemed, és vedd észre mielőbb a jeleket, hogy át tudd venni az irányítást.

Ikrek

Egy fenékkel nem lehet két lovat megülni, nem teljesíthetsz maximálisan az élet minden területén. Még ha vannak is rejtett képességeid, amelyeket érdemes kiaknáznod, el kell fogadnod, hogy nem mindenben vagy te a legjobb. Ha ezt belátod, és ennek megfelelő elvárásokat támasztasz magaddal szemben, könnyebb lesz a dolgod.

Rák

Valaki a nyomodban jár, de elérni egyelőre nem tud, ez azonban nem jelenti azt, hogy fel is adja majd a próbálkozást. Légy óvatos, mert aki el akar gáncsolni, az meg is fogja tenni az első pillanatban, amikor lehetősége adódik rá, ezért most különösen fontos, hogy ne hagyj támadási felületet.

Oroszlán

Próbáld meg kizárni azokat a gondolatokat, amelyek nem segítik a célod megvalósítását. Lehet, hogy az adott pillanatban egyszerűbbnek tűnik valami mással foglalkozni, mint a probléma megoldásával, de ha most csak elfordítod a fejedet, annak hosszú távon meglesz a böjtje.

Szűz

Nem kell mindig mindenre magyarázatot keresni, néha csak el kell fogadni, ha egy helyzet kialakult, és ha az mindenkinek megfelel úgy, akkor nem is kell tenned ellene semmit. Néha engedd ki egy kicsit a kezedből az irányítást, meg fogod látni, hogy a véletlen néha kellemes meglepetéseket is tud okozni.

Mérleg

Családi hétvégére készülsz, de előtte még van néhány elintézni valód, az otthoniak azonban már türelmetlenek. Nagy szükségük van most rád, ezért igyekezz úgy alakítani a napodat, hogy rájuk is jusson egy kis időd – ne feledd, hogy minden nap ajándék, amikor ezt még megteheted.

Skorpió

Ma semmit ne vegyél készpénznek és természetesnek, mert amit magától adódónak tartasz, és nem mutatsz hálát érte, azt az élet könnyen elveheti, hogy jobb belátásra tanítson. Vedd észre, mennyi dologért lehetsz hálás, és ne panaszkodj sokat a mai napon.

Nyilas

Itt az ideje lazítani egy kicsit, nehéz időszakon vagy túl, és most jól esik kicsit elengedni a feszültséget. Lehet, hogy nem minden tervedet sikerült véghez vinni, de sokat haladtál, és erre büszke lehetsz.

Bak

Próbálsz igazságot tenni egy olyan helyzetben, ahol magad sem vagy teljesen biztos abban, melyik oldalra is kellene állnod, de azt érzed, hogy a feszültséget minél előbb meg kell szüntetned. Nem kell mindig mindenkinek egyet értenie, néha az jelenti a megoldást, ha egyszerűen csak elfogadjuk, hogy valaki más véleményen van.

Vízöntő

Egy közelgő esemény izgalommal tölt el, mert tudod, hogy nagy hatással lesz a szerelmi életedre. Az akadály nem lesz minden nehézségtől mentes, és talán néhány olyan helyzetben is helyt kell majd állnod, amire nem számítottál, de ha mindez megéri a kapcsolatodért, akkor ki fogod állni a próbákat.

Halak

Egy apró feladatot görgetsz magad előtt, és ugyan már csak ez választana el a lazítástól, mégsem sikerül rávenned magadat, hogy elvégezd. Pedig jobban jársz, ha megteszed, mert ha sokáig halogatod, túlnövi önmagát, és több nehézséget okozhat majd, mint elsőre hinnéd.

Forrás: Bien

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!