Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2023.01.31.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 31. kedd 07:42
Alapvetően derült idővel búcsúztatjuk az év első hónapját.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint felhőátvonulások mellett általában több órára kisüt a nap, majd késő délután északnyugat felől újabb frontális felhőzet érkezik. Elszórtan várható zápor, hózápor, helyenként az ég is megdörrenhet. Az északnyugati szél sokfelé lesz erős, amelyet főként az Észak-Dunántúlon és a középső országrészben viharos széllökések kísérnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 10 fok között valószínű. Késő estére -2 és +3 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség

Most aztán érdemes a pmmonitoring.hu-ra rátekinteni, ugyanis meglehetősen tarka a ma reggeli emotikon-térképük: a jótól a szennyezettig terjed. 

Útinform

A Városgazda közlekedési információi érkeznek.

Útlezárás:

A Petőfi és a Rácz György utcák találkozásánál lévő forgalmi csomópontot érintő változások továbbra is érvényben vannak. A Petőfi utcában közlekedésre biztosított forgalmi sáv iránya megfordul, a belváros felől Diósgyőr irányába közlekedők a Dayka-hídon keresztül érhetik el a Hunyadi utcát. A Diósgyőrből a belváros felé közlekedők terelése a Nagyváthy utcánál megkezdődik a Szent István és a Meggyesalja utcák irányába, kerülni kell.

Fontos változás még, hogy a Geró és a Petőfi utcába behajtók a Malomszög utca, Teleki Blanka, Reményi Ede, és Dayka utcák felé tudnak kerülni.
A változással a buszközlekedés visszaáll az eredeti állapotra.

Balesetről nincs információnk!

A jelzőlámpák a Petőfi utca 1-3. szám előtt, a Kálvin J. utca - Erzsébet tér nagy parkolónál illetve a Meggyesalja u. – Rácz Gy. utca kereszteződésében sárgán villognak.

Félpályás terelésre lehet számítani:
Árpád u. 10.
Baráthegyalja u. 142.
Balassi B. u. 14.
Bellervölgy u. 12.
Benedek E. u.1.
Csabavezér u. 77.
Csehov u. 2-4.
Csokonai u. 48.
Görömbölyi u. 48.
Igazság u. 14.
Iglói u. (kempingtől lefelé)
Irinyi J. u. 21.
Középszer u. 50.
Mikes Kelemen u. 4.
Nyár u. 18.
Negyvennyolcas u. 3-5.
Pillangó u. 12.
Rácz György u. 6
Rigó u. 4.
Selyemrét u. 2.
Soltész N. K. u. 28.
Tass u. 19.
Tisza u. - Balaton u. kereszteződés
Tokaji F. u. – körforgalom.
Tóth P. u. 26.
Tópart u. 18.
Ungvári u. 10.
Üteg u. - Baross u. kereszteződés
Vasöntő u. 5.

Horoszkóp

Kos
Sok mindent halogattál idáig, mert nem tudtad, hogyan lenne igazán érdemes hozzáfogni a feladatokhoz, és most egyszerre szakadhatnak nyakadba a dolgok. Próbálj rendet tenni a teendőid között.
Bika
Felelősséget vállaltál valamiért, és ez most nagy terhet ró rád, nem is tudod biztosan, hogy képes leszel-e tartani az ígéretedet. A kihátrálás azonban nem a te műfajod, mindent megteszel, hogy bizonyíts.
Ikrek
Minél előbb akarsz túlesni valamin, de ugyanakkor félsz is belevágni az újabb kihívásba. Lehet, hogy jobban teszed, ha most tartasz egy kis pihenőt, és nem kapkodsz el semmit sem, hanem kivársz.
Rák
Néha nehézséget okoz számodra, hogy megfogalmazd a valódi érzelmeidet, de most úgy gondolod, hogy ez az egyetlen módja annak, hogy közös nevezőre juss valakivel, ha nyílt kártyákkal játszotok.
Oroszlán
Nem szabad elfeledkezned arról, hogy minél többször térsz vissza egy múltbéli eseményhez, annál több időt vesztegetsz rá a jövődből. Próbáld megtalálni a lehetőségeket a jelenben is.
Szűz
Ne hagyd, hogy valami megzavarja a nyugalmadat, mikor minden olyan jól alakul. Nincs okod az aggodalomra, ezért ne is engedd, hogy leterelje bármi is a gondolataidat, koncentrálj a saját boldogságodra.
Mérleg
Kezedbe kell venned az irányítást, amikor a saját boldogságod a tét. Csakis rajtad múlik, hogy hogyan alakulnak a dolgok, és te vagy az, akinek igazán fontos, hogy minden rendben legyen.
Skorpió
Nem kerülgetheted tovább a forró kását, akkor sem, ha kellemetlen belegondolni, hogy hogyan fog reagálni a környezeted. Vállalnod kell azt, amiben hiszel, különben nem jó irányba mennek a dolgok.
Nyilas
Fölöslegesen aggódsz valami miatt, mert a helyzet korántsem olyan rossz, mint hiszed. Ha belekezdesz a megoldásba, és nem hagyod, hogy megbénítson a félelem, rá fogsz jönni, hogy nem lehetetlen a helyzeted.
Bak
Meg kell tenned a szükséges lépéseket, és másoknak is meg kell értenie, hogy ezek most feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy tovább tudj haladni. Egy kis rugalmasságra mindenkitől szükség lesz.
Vízöntő
Végre felteszel egy kérdést, amit régóta akartál, mert úgy érzed, elég erős vagy ahhoz, hogy elfogadd a választ, bármi is legyen az. Szerencsére a dolgok jól alakulnak, így a bátorságod kifizetődik.
Halak
Meg kell találnod a belső egyensúlyodat, különben könnyen elveszíted azt a helyzetet, amelyikért most harcolsz. Ne erővel, ésszel játssz, és akkor a szerencse is a te oldaladra szegődik.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!