Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024.02.02.) – időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 02. péntek 08:27
Amennyiben Sonny és Cher klasszikusára ébredt, akkor bőven ráér holnap is elolvasni a mai tudnivalókat.

Időjárás

 ̶A̶z̶ ̶i̶d̶ő̶ ̶h̶a̶m̶a̶r̶o̶s̶a̶n̶ ̶e̶l̶r̶o̶m̶l̶i̶k̶,̶ ̶h̶a̶t̶a̶l̶m̶a̶s̶ ̶h̶a̶v̶a̶z̶á̶s̶ ̶t̶á̶m̶a̶d̶.̶ ̶A̶ ̶t̶e̶l̶e̶f̶o̶n̶v̶o̶n̶a̶l̶a̶k̶ ̶m̶e̶g̶s̶z̶a̶k̶a̶d̶n̶a̶k̶,̶ ̶é̶s̶ ̶s̶e̶n̶k̶i̶ ̶s̶e̶m̶ ̶t̶u̶d̶j̶a̶ ̶e̶l̶h̶a̶g̶y̶n̶i̶ ̶a̶z̶n̶a̶p̶ ̶a̶ ̶v̶á̶r̶o̶s̶t̶.̶ ̶P̶h̶i̶l̶ ̶c̶s̶a̶l̶ó̶d̶o̶t̶t̶a̶n̶ ̶m̶e̶g̶y̶ ̶v̶i̶s̶s̶z̶a̶ ̶a̶ ̶s̶z̶á̶l̶l̶o̶d̶á̶b̶a̶... A változóan felhős idő mellett hosszabb-rövidebb napos időszakokra lehet számítani. Keleten, északkeleten helyenként tartósabban párás, felhősebb maradhat az idő, és főként arrafelé néhol vegyes csapadék nem kizárt. Késő délutántól, estétől nyugat felől vastagabb felhőzet érkezik, melyből helyenként gyenge eső, északkeleten esetleg vegyes csapadék előfordulhat. Az északnyugati szél sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik, keleten és délnyugaton viszont gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 5 és 9 fok között várható, a keleti tartósabban felhős, szélvédett tájakon ennél hűvösebb marad az idő. Késő estére -1 és +6 fok közé hűl le a levegő - írja honlapján a HunagroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. 

Levegőminőség

Miskolc levegőminősége a reggeli órákban a legtöbb helyen szennyezett, erősen szennyezett, sőt, jó pár helyen extrémen szennyezett (!)pmmonitoring.hu adatai alapján.

Útinform

Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. reggeli információi szerint. 

Kálvin J. u. – Papszer u. kereszteződésében sárgán villognak a fényjelző berendezések.

Félpályás terelésre lehet számítani:
Balázsdiák u. - Bércalja u. kereszteződés
Csokonai V. M. u. 130
Diófa u. 3
Dráva u. 13
Egres u. 8
Ernyebán u.15
Erzsébetsétány 53/a
Feszty Á. u. 11/b
Gorkij sor 65
Gózon Lajos u. - Jedlik Ányos u. kereszteződés.
Kázmér u. 12
Kiss Ernő u.  – HUN Petrol benzinkút kihajtója előtt 5m-rel
Kis-Hunyad u. 49
Kiss tábornok út – 10-es Posta előtt
Kondor Béla – Vas Gereben u. kereszteződés
Lonovics utca 2
Munkás u. 2
Mogyoró u. - Szervezet u. kereszteződés
Papszer u. 1
Pillangó u. 12.
Sajó u. 14
Szentistványi út 32
Üllő u. – Fenyves u. kereszteződés
Vászonfehérítő u. 14
Vécsey u. 11

Horoszkóp

Kos
Ha tudsz, készülj egy kicsit előre a következő hétre, mert sűrű program vár rád. Azonban, miközben előre dolgozol, ne feledkezz meg a családodról sem! Ha vannak gyerekeid, most érdemes rákérdezni az iskolai dolgokra, mert az egyiküknek talán segítségre lenne szüksége egy fontos döntéssel kapcsolatban.

Bika
Figyelj ma oda arra, mit eszel, mert nem biztos, hogy a gyomrod is azt kívánja, amit a szemed. A mértékletesség sok későbbi kellemetlenségtől menthet meg, de a gyomorfájás a tested üzenete is lehet: talán olyan sok mindent fojtottál el mostanában, hogy a lelked már nem bírja tovább, nem tud több mindent lenyelni.

Ikrek
Jó kedvűen ébredsz, és egész nap valami huncutságon töröd a fejedet, amire a partnered vevő is lesz. Ha kapcsolatban élsz, könnyen lehet, hogy ma egész nap ágyban maradtok, ha viszont egyedülálló vagy, fordítsd valami izgalmas tevékenység megvalósítására az energiáidat, és lepd meg egy barátodat.

Rák
Nehezen emésztesz meg egy munkahelyi problémát, pedig ha a pihenésre szánt napot is aggodalmaskodással töltöd, csak magadat bünteted. Koncentrálj inkább a családodra, a szeretteid körében neked is sikerül majd feltöltődnöd, és az is eszedbe jut, mi az, ami igazán fontos.

Oroszlán
Egy távolban élő, de a szívedhez még mindig közel álló ismerősöddel történik ma valami olyasmi, amiről te is szeretnél értesülni. Vedd fel vele a kapcsolatot, mert nem biztos, hogy neki módjában áll mindenkit értesíteni, és az is lehet, a köztetek álló távolság miatt már nem vagy számára olyan fontos. Örülni fog a hívásodnak.

Szűz
Ha ma gyengének, erőtlennek érzed magad, valószínű, hogy az nem fizikai, hanem valamilyen lelki panaszra vezethető vissza. Próbáld megkeresni a feszültséged valódi okát, amit eddig talán magad előtt sem mertél beismerni.

Mérleg
Semmi sem tökéletes, és ami egyszer elromlott, még ha meg is menthető, soha nem lesz a régi már. Neked kell eldöntened, hogy ez elég, vagy magad mögött hagyod azt, ami egyszer már elromlott, és elölről kezdesz mindent, hogy valami egészen új, jól működő dolgot építs a semmiből, még ha ez hosszú munka is lesz.

Skorpió
Amikor úgy érzed, összecsapnak a fejed felett a hullámok, a barátaidra mindig számíthatsz. Érdemes ma kimozdulnod velük, nem csak azért, mert az egyiküktől nagyon jó tippet kaphatsz, hanem azért is, mert egy barátod ismerőse révén találkozhatsz valaki olyannal is, aki megdobogtatja a szívedet.

Nyilas
Adj egy újabb esélyt annak, aki ma ezt kéri tőled, ha a te szíved is azt szeretné, hogy igaz legyen, amit mond. Nem kell persze mindent megbocsájtani, és jó, ha egy darabog még nyitva tartod a szemed, de ha az óvatosság nem megy a bizalom rovására, a kapcsolatnak még lehet jövője.

Bak
Olyan érzelmi mélységeken és magasságokon mész ma keresztül, hogy megengedheted magadnak, hogy most egy kicsit saját magadra figyelj. Lehet, hogy ezzel valaki más helyzetét egy kicsit nehezebbé teszed, de ha te így legalább valahogy elviseled azt, ami történik, és képes vagy kezelni a helyzetet, akkor válaszd most a könnyebb utat.

Vízöntő
Fontos leckét kaphatsz ma a sorstól, amit elsőre talán nem könnyű lenyelni, de hamarosan te is rájössz, milyen sokat tanultál belőle. Ha hibát követtél el, önmagad vádolása és a bűntudat helyett inkább vond le a tanulságokat, és ezzel a tapasztalattal folytasd az utadat. A tudással felvértezve már ügyesebb és sikeresebb leszel.

Halak
Nem mindig a nyers erő vezet célra, néha az apró lépésekben, de kitartóan véghezvitt tervek hozzák a leglátványosabb eredményt. Nem biztos, hogy amit ma kitalálsz, azt azonnal meg is tudod valósítani, de ne feledd, hogy lassú víz partot mos, és ne mondj le a céljaidról.
 

Forrás: Bien

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!