Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024.02.18.) – időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 18. vasárnap 08:03
Vasárnap folytatódik az enyhe, tavaszias idő felhőátvonulásokkal, és emellett több-kevesebb napsütéssel. A Kosra egyre többen irigykednek, amit bosszankodás helyett inkább ki kellene élveznie.
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

A középső, illetve keleti országrész fölött húzódó összeáramlási zóna mentén akár nagyobb területen is tartósan zárt lehet a felhőtakaró, és ott helyenként előfordulhat kisebb eső, zápor. Másutt a változó felhőzet mellett több-kevesebb napsütésre számíthatunk. Estétől északnyugat felől magas szintű felhőzet érkezik. Az északi, északkeleti szél több helyen élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 8 és 14 fok között várható, de a tartósan felhős vidékeken ennél hűvösebb lehet. Késő estére 0 és +7 fok közé hűl le a levegő az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

Levegőminőség

Miskolc magasabban fekvő részein megfelelő a levegő minősége, alacsonyabban fekvő részein pedig elfogadható, szennyezett vagy erősen szennyezett értékeket mértek a PM Monitoring mérőműszerei.

Horoszkóp

Kos

Ma ne lepődj meg, ha körülötted az emberek egy része kritikusabban áll hozzá a dolgaidhoz. Talán te magad is megváltoztál legbelül, ami annak a következménye, hogy az életed maga is megváltozott. Vannak, akik irigylik ezt és nem tudnak őszintén örülni a sikereidnek.

Bika

Bár a mai napon az üzleti terveid elsőbbséget élveznek, de minden esélyed megvan arra, hogy a szerelemben is elérd a vágyott harmóniát. Ám, ha megpróbálod ellenőrzésed alatt tartani a párodat, akkor tovaszállnak azok a szép remények, amelyek csak most kezdenének kialakulni.

Ikrek

Felismerheted, hogy mennyire fontos számodra egy személy, aki már egy ideje az életed része. Tegyél meg mindent, hogy az illető érezze a szeretetedet és a megbecsülésedet, amelyet iránta érzel. Most érzed igazán azt: néhány dolog az életedben úgy van jól, ahogy van.

Rák

A mai napon egy rossz hír okozhat bizonytalanságot és kétségbeesést, amely főképpen az anyagi helyzeteddel és a biztonságérzeteddel áll kapcsolatban. Mielőtt azonban teljesen pánikba esnél és ösztönből hoznál néhány elhibázott döntést, járj utána, hogy van-e valóságalapja a dolognak.

Oroszlán

Ma szerencsés napod lehet, mivel váratlanul pénz állhat a házhoz. Talán egy régi kölcsönt adnak meg vagy egy nagyobb ajándékot kaphatsz. Hirtelen nem is tudod, hogy mire kellene fordítanod ezt a nem várt összeget. Semmi esetre se dönts meggondolatlanul.

Szűz

A mai napon nem leszel alkalmas arra, hogy mélyebb beszélgetést folytass bárkivel, így, ha csörög a telefonod valaki olyan nevével, akivel nem szívesen társalognál, inkább nyomd meg azt a bizonyos gombot. Koncentrálj inkább az aktuális feladataidra!

Mérleg

Ma végre mondj búcsút azoknak a régi dolgoknak, amelyek gátolják a haladásodat. Előfordulhat, hogy ami fontos volt egykor a múltban, az ma már csak gátol téged és hasznát sem veszed. A mai napon csak a racionális, megfontolt gondolkodás segíthet, használd az eszedet!

Skorpió

A mai napon történő váratlan fejlemények akár a feje tetejére is állíthatják az egész napodat. Új ismeretségek köthetsz és új lehetőségek nyílhatnak meg előtted. Nem lesz ellenedre a változás, amely előtt állsz, ezért használj ki minden pillanatot és ne ijedj meg a kihívásoktól.

Nyilas

Ma józanul és komolyan kell viselkedned, mivel előtted áll még egy nagy feladat, amelyet muszáj az elkövetkezendő rövid időszakban elvégezned. Nem lesz könnyű ismét feltűrnöd az ingujjadat, de a felelősségérzeted úgy sem hagyna nyugodni.

Bak

Törekedj arra, hogy megmaradj a racionalitás talaján, és ne várj sem önmagadtól, sem pedig másoktól olyasmit, amit nem tudnak teljesíteni. Óvakodj az érzelmi drámáktól is, és korlátozd magadat abban, miről nyilvánítasz véleményt.

Vízöntő

Várhatóan remekül alakulnak a dolgaid, mivel tökéletesen ki tudod használni a lehetőségeidet és viszonylag kis erőfeszítéssel tudsz jó eredményt elérni, bármibe is kezdesz bele. Ha hatékonyságról van szó, akkor te vagy a nap embere.

Halak

Ma olyan környezetben telhet a napod, ahol néhányan kritikusan szemlélnek és ettől nem érzed magad túl jó. Ha így is van, nincs mitől tartanod, hiszen, ha egyenes háttal nézhetsz a tükörbe, látnod kell, hogy a kritika most rosszindulatot takar.

Forrás: femcafe.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!