Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2024.02.09,) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. február 09. péntek 07:58
A levegő jó, az időjárás rossz, a nyilas szerencséje ingadozó.

Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint erősen felhős lesz az ég, de helyenként hosszabb időre is elvékonyodhat, csökkenhet a felhőzet. Elsősorban az északkeleti tájakon gyenge eső helyenként előfordulhat. A déli, délnyugati szelet sokfelé kísérik erős, főként a Dunántúlon viharos lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 13 és 19 fok között, az északkeleti határszélen néhol 10 fok körül alakul. Késő este 7, 15 fok valószínű.

Levegőminőség 

Egyre több helyen jó a levegő - derül ki a pmmonitoring.hu péntek reggeli adataiból. Csupán két mérőponton "megfelelő" az eredmény.

Útinform

A Városgazda közlekedési információi következnek:

Félpályás terelésre lehet számítani:
Alföldi u. 4
Balázsdiák u. - Bércalja u. kereszteződés
Csokonai V. M. u. 130
Egres u. 8
Ernyebán u.15
Erzsébetsétány 53/a
Feszty Á. u. 11/b
Gorkij sor 65
Gózon Lajos u. - Jedlik Ányos u. kereszteződés.
Kázmér u. 12
Kiss Ernő u.  – HUN Petrol benzinkút kihajtója előtt 5m-rel
Kis-Hunyad u. 49
Kiss tábornok út – 10-es Posta előtt
Kondor Béla – Vas Gereben u. kereszteződés
Lonovics utca 2
Mogyoró u. - Szervezet u. kereszteződés
Papszer u. 1
Szentistványi út 32
Üllő u. – Fenyves u. kereszteződés
Vécsey u. 11

Horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)
Sokszor zavarba jön és nem tudja, hogyan viselkedjen, amikor dicsérik. Ma bőven lesz alkalma gyakorolni, ugyanis szép elismerésben lesz része, akár nyilvánosan is megköszönhetik a munkáját. Próbálja meg nem kívülről figyelni a szituációt, maradjon ott a jelenben, hagyja, hogy az öröm spontán módon kifejeződjön!

Bika (04.20.–05.20.)
A fájdalom, amit ma érez, egyben figyelmeztetés és meghívás is. Azokra az alkalmakra figyelmeztet, amikor jó és kedves akart lenni valakihez vagy saját magához, de a kedveskedésnek nem a megfelelő formáját választotta. A meghívás pedig arra szól, hogy ezentúl ne (csak) az azonnali-pillanatnyi, leghangosabbnak tűnő ingerekre reagáljon, hanem néha a mélyebb, igazibb-igazabb szükségleteket részesítse elsőbbségben! Tegyen eleget a meghívásnak, és a fájdalma gyógyító fénnyé fog változni.

Ikrek (05.21.–06.21.)
Rendszerint könnyen megtalálja az egyensúlyt a saját igényei és a másokkal való törődés között, a mai nap azonban kihívásokkal lesz tele ezen a téren. Valamiért ma nehezebben mond le dolgokról, és nincs kedve másokra figyelni, és amíg ez nem fordul át udvariatlanságba vagy önzésbe, addig nincs is ezzel baj. Adja meg önmagának az időt és figyelmet, amit jelenleg igényel!

Rák (06.22.–07.22.)
Bár néhány dolog a napban pörgésre hívja, ismerje fel, hogy ennek a pénteknek nem ez a tempója. A mai napon próbáljon meg lelassulni, megállni, legalább egy kis időre! A folyamatos cselekvés helyett inkább néha figyeljen, tanuljon is, gyűjtsön információkat, és ami legfontosabb: pihenjen, töltődjön. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)
Egy korábbi sérelmet hordoz magában, képes évekkel ezelőtti dolgokat felhánytorgatni, ha olyan a szituáció. Ma megtud, illetve megért valamit, ami segíthet elengedni ezt az érzést, csillapíthatja a fájdalmat, számottevő távolságot tesz a múlt és a jelen pillanat közé.

Szűz (08.23.–09.22.)
Olyan jelzést kap ma, hogy már előrébb kéne tartania, fontosabb pozícióban kéne lennie, többet kéne keresnie. Egy ilyen visszacsatolás nem sokat ér egyelőre továbblépési lehetőség nélkül, de ne felejtse el mai érzéseit-gondolatait, mert ez a motiváció segít majd meglátni a következő lépcsőfokot, amikor az a nem is olyan távoli jövőben manifesztálódik majd.

Mérleg (09.23.–10.22.)
A nap egy fontos pontján a figyelem középpontjába kerül majd. Ezt sokszor élvezni szokta, sőt előfordul, hogy direkt keresi az ilyen helyzeteket – ki ne tenne így? Arra figyeljen ma különösen, hogy másokba ne fojtsa bele a szót, mert ez komoly vitákat szülhet.

Skorpió (10.23.–11.21.)
Ma sejteni kezdi, hogy van egy olyan ember a környezetében, aki csak lehúzza, kihasználja. Minden jel arra mutat, hogy ez az illető csak elvesz, de cserébe semmit nem ad. Egyelőre ne ítélkezzen, hamarosan tisztábban fog látni ezzel a személlyel kapcsolatban!

Nyilas (11.22.–12.21.)
Ma bátran elrugaszkodik a valóságtól, vagy legalábbis a szürke hétköznapoktól, és olyan terveket szövöget, amiket talán képtelenség megvalósítani. Ön mégis hisz ezekben, és jól teszi! Most arra van szüksége, hogy támogassák, ezt pedig meg is fogja kapni.

Bak (12.22.–01.19.)
Ma különösen fogékony lesz mások hangulatára, ezért próbálja meg pozitív emberekkel körülvenni magát, hogy feldobják önt a többiek, ne lehúzzák! Sok minden hat arra, hogy hogyan élünk meg egy napot az időjárástól kezdve az egészségi állapotunkig, de ma a környezetében levő emberek különösen nagy súllyal bírnak majd. Jó alkalom ez, hogy felmérje és esetleg megválogassa, kik is azok az emberek, akiknek megengedi, hogy hassanak önre!

Vízöntő (01.20.–02.18.)
Lehet, hogy az ön számára jelentéktelennek vagy komolytalannak tűnik a titok, amit most valaki önre bíz. De mégis tartsa meg az ígéretét, tartsa meg a titkot, mert a titok gazdájának nagyobb szüksége van erre, mint azt ön most megérthetné.

Halak (02.19.–03.20.)
Így az ünnepek előtt nehéz lehet ezt tartani, de ne vegyen többet a nyakába annál, mint amennyit elbír! Legyen szó a kollégáiról, vagy barátokról, családtagokról – ma valaki kéréssel fordul önhöz. Nyugodtan mondjon nemet, ha úgy érzi, már átlépik a teherbírásának határát!

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!