Ugrás a tartalomra

Bővítik a járóbeteg ellátást a megyei kórházban

minap.hu
Utoljára módosítva
2020. május 04. hétfő 14:18
Az emberi erőforrások minisztere 2020. április 30-án, az egészségügyi intézmények vezetőihez intézett levelében lehetőséget adott arra, hogy az intézmények járóbeteg ellátási tevékenységeiket bővítsék, párhuzamosan a háziorvosi illetőleg a fogorvosi ellátás újraindításával - tájékoztatott a megyei központi kórház hivatalos oldalán Révész János főigazgató.

Az intézmény haladéktalanul hozzálátott a bővülő járóbeteg ellátási feladatok megszervezéséhez. Ez a munka több napot vesz igénybe. Cél, hogy a járványügyi helyzet által igényelt speciális feltételrendszer megteremtésével, a beteg és dolgozói biztonság fenntartása mellett, minél több beteg számára tegyék lehetővé a járóbeteg rendelések igénybevételét.

A járóbeteg rendelések működésére vonatkozóan előreláthatólag 72 órán belül adnak ki közleményt. Mindaddig azt kérik, hogy változatlan formában, előzetes háziorvosi konzultációt követően, kizárólag életveszélyes állapot vagy sürgős szükség esetén látogassák az intézmény rendeléseit - olvasható a közleményben. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!