Ugrás a tartalomra

MiNap-indító (2024.03.30.) - Időjárás, Levegőminőség, Horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. március 30. szombat 08:30
Elővehetjük a rövidnadrágot, és a vászoncipőt: tavaszi, de inkább kora nyári idő lesz szombaton, a hőmérő higanyszála akár országosan 27 fokig is felkúszhat, de térségünkre is 23 fokot jósolnak.
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

A HungaroMet Zrt. előrejelzése szerint szombaton a fátyolfelhők mellett sok napsütés várható csapadék nélkül. Nagyrészt élénk lesz a délies légmozgás, de az északnyugati tájakon erős, Sopron környékén időnként viharos széllökések is előfordulhatnak. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 22 és 27 fok között alakul. Késő estére 12 és 18 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség

Városszerte tökéletes, egészen pontosan kiváló a levegő minősége - írja a pmmonitoring.hu Ha ehhez hozzávesszük a fenti időjárásjelentést, nem tudunk mást mondani, mint hogy: mindenki ki a szabadba! :-)

Horoszkóp

Kos
Hiányzik valaki, aki nemrég lépett ki az életedből, és legyen közeli vagy távolabbi ismerős, ma úgy érzed, sokat veszítettél a távozásával, ugyanakkor sokat tanultál is a történtekből. Próbáld a pozitív érzelmeidet erősíteni ezzel kapcsolatban, de a fájdalmat és a szomorúságot se nyomd el, ezek is teljesen természetes érzések.
Bika
Néha a hallgatása a legbölcsebb dolog, amit csak tehetsz. Főleg, ha valaki egy titkot bízott rád, amit valaki más megpróbál kiszedni belőled. Még ha te úgy is érzed, hogy nem fontos dologról van szó, a másik ember bizalmát elveszítheted vele, és azét sem szereznéd meg, akinek kiadtad a dolgot. Ezért a legjobb, amit tehetsz, ha hallgatsz.
Ikrek
Szinte zsong a fejed a sok teendőtől, amit el kellene végezned, pedig a mai napot szeretted volna a pihenésre áldozni, hogy a következő időszakot feltöltődve kezdhesd. Egy családi ügy még tovább bonyolítja a napodat, de ha elvégzed a kötelességeidet, akkor azzal örömet szerezhetsz valakinek. Ez pedig jobban feltölt, mintha egész nap aludtál volna.
Rák
Kicsit félsz a változásoktól, és mostanában sok jutott belőle. Mégis úgy érzed, ideje lenne az életed még egy területén megújítani valamit. Ha aggódsz, akkor inkább egyelőre csak gondolkodj el a lehetőségeiden, és barátkozz a gondolattal, nem kell egyből mindent fenekestül felforgatni.
Oroszlán
Még véget sem ért az egyik megpróbáltatásod, máris új feladat áll előtted, te pedig nem biztos, hogy úgy érzed, készen állsz egy ilyen jellegű megpróbáltatásra. Az ember több terhet elbír, mint amennyiről hinné, főleg, ha csak rá szabják, és nem kérdezik, kéri-e. Légy kitartó, hamarosan felderül a szerencsecsillagod.
Szűz
Miután olyan sok energiát fektettél a munkába és a családi béke megőrzésébe, jól esne egy kis időt önmagadra és a szerelmi életedre fordítani, de mintha a párod éppen most nem érne rá veled foglalkozni. Légy megértő, ő is türelmes volt, amikor te voltál elfoglalt. Hamarosan mindkettőtöknek úgy alakul az élete, hogy egymásnak is jut hely benne.
Mérleg
Fáradt vagy az elmúlt napok eseményeitől, ugyanakkor úgy is érzed, sikeresen zártad a hetet, és izgatott vagy az elkövetkező kihívások lehetőségétől. Különösen felvillanyoz, hogy egy eddig csak hobbinak tekintett tevékenység kapcsán most úgy tűnik, pénz is áll a házhoz.
Skorpió
Senki sem tévedhetetlen, de te nehezen ismered be, ha hibázol, mert félsz, hogy az emberek megkérdőjelezik majd a rátermettségedet. Valójában a profizmust az bizonyítja, hogy a legnehezebb helyzetekben is, amikor éppen mélyponton vagy, képes vagy összeszedni magadat, és keresni valami megoldást, amivel helyre hozhatod a hibáidat. Ehhez azonban először az kell, hogy beismerd őket.
Nyilas
Szorít az idő, és neked meg kell hoznod egy döntést, amire úgy érzed, még nem állsz készen. Vannak kérdések, amelyekre biztos válaszokat sosem kaphatunk, így hiába is várnád, hogy egyszer csak bizonyos legyél abban, melyik utat kell választanod. Csak indulj el, mert bármi jobb lehet, mint a mostani toporgás.
Bak
Sok feszültséget adtál ki magadból mostanában, és ennek köszönhetően könnyebbnek érzed a lelkedet. Végre olyasmivel is tudsz foglalkozni, amire eddig nem jutott időd vagy energiád, pedig talán kevésbé látványos, de fontos része az életednek. Ne vesztegesd tovább az idődet, kezdj el ezeken a területeken is rendet tenni.
Vízöntő
Kicsit gyengének, erőtlennek érezted magadat az utóbbi időkben, de ez nem gátolt meg abban, hogy ugyanazt az aktív életet éld, amit szoktál. A kimerítő hajsza most visszaüthet, és ha nem akarsz ágynak esni, akkor most lazíts egy kicsit, pihenj, töltekezz, vagy a szervezeted végképp sztrájkot hirdethet.
Halak
Örömhírek érkeznek egy messzi tájról, amelyek talán közvetlenül nincsenek hatással az életedre, de ettől még pozitív energiával töltenek fel. Azok az emberek, akik képesek szívből örülni mások boldogságának is, maguk is boldogabb életet élnek, így ezzel a szemlélettel önmagadnak is csak jót teszel.

Forrás: bien.hu
 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!