Ugrás a tartalomra

Minap – Indító (2024.07.15.) – Időjárás, levegőminőség, útinfó, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. július 15. hétfő 08:03
A forróság továbbra nem csillapodik, hétfőn még várható zápor, zivatar is. Markáns változás nincs a láthatáron, de a hét második felében kissé vissza eshet a hőmérséklet.
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

Hétfőn többnyire napos időre számíthatunk időszakosan megnövekvő fátyol- és gomolyfelhővel. Helyenként zápor, zivatar előfordulhat, utóbbiakhoz intenzív csapadékhullás, erős, esetleg viharos széllökés is társulhat – írja a met.hu. Zivataroktól függetlenül gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 39 fok között várható, továbbra is délkeleten lesz a legnagyobb forróság, ott néhol 40 fok sem kizárt. Késő estére 23 és 30 fok közé csökken a hőmérséklet.

Levegőminőség

Miskolcon a levegő minősége többnyire a legjobb értékeket mutatja a pmmonitoring.hu hétfői mérési adatai szerint. Csupán a vármegyei kórház környezetében mértek ennél kicsit rosszabbat, de ott is a megfelelő tartományban van még a levegőminőség. 

Útinfó

A Tizeshonvéd utca 16-22. szám közötti területen a távfűtési vezetékek cseréje miatt július végéig a gyeprácsos parkolót lezárták – közölte a Miskolci Városgazda hétfőn. A Tizeshonvéd u. 18. szám előtt pedig szintén július végéig teljes szélességében le van zárva az úttest.

Félpályás terelésre hétfőn az alábbi utcákban lehet számítani:

Augusztus 20 u. - Selyemrét u. kereszteződés
Álmos u. 31.
Bartók Béla u. 39.
Balassi u. 12.
Bencések útja 111.
Berekalja u. 9.
Csermák A. u. 67.
Csokonai V. M. 100.
Dráva u. 2.
Enyedi Gy. u. 1.
Felmező u. 8.
Futó u.-Kapitány u. ker.
Győri kapu 60. sz. mögött
Hock J. u. 7.
Hóvirág u.-Baráthegyalja u. sarok
Hutás u. 1.
Iglói u. 24/A.
Kázmér u. 14.
Késmárki u.
Kodály Z.u. 88.
Lehár F. u. 4.
Lehár F. u. 5.
Lévay u. – Soltész N. K. u. kereszteződés
Liszt F. u. 13/b.
Meggyesalja u. 38.
Móra F. u. 35.
Nagyszebeni u. 9.
Nagy Lajos király u. 3.
Róna u.
Soltész N.K. u. 26.
Soltész N. K. – Kont u. kereszteződés
Sütő J. u. 6.
Szarkahegy u. 2.
Szemere u. 20.
Szeretet u. 16.
Szervezet u. 27.
Tapoly u. 18.
Tinódi u. 12.
Tokaji F. u. 32.
Vasverő u. 56-58.
Vécsey u. 12.
Zempléni u. 3.

Horoszkóp

Kos

Nagyon feszült leszel hétfőn, mert idegesít, hogy mindenki a saját problémáján lovagol, neked pedig fogalmad sincs, mit tegyél. Próbálj meg ne vitatkozni, hanem higgadtan kezelni a helyzetet.

Bika

A hét első napján türelmetlen leszel, ennek következtében pedig olyan szavak hagyhatják el a szádat, amiket magad is megbánsz majd. A szorongás és a dühöd sajnos a nap végéig elkísér.

Ikrek

Hétfőn nem kell meglepődnöd azon, ha idegesen és fennhangon beszélnek veled. El kell könyvelned, hogy ez egy ilyen nap, holnaptól viszont, fordulhat a kocka. Ne légy türelmetlen, ez legyen a mai kulcsszó!

Rák

Feszülten ébredsz. Könnyen felkapod a vizet is, pedig nem kellene a saját igazadhoz ragaszkodnod. Igyekezz lecsillapodni, mert ennek semmi jó vége nem lesz, hidd el!

Oroszlán

Újabb változásokra kell felkészülnöd. Most nem szabad ellenállnod, mert, ha makacsul ragaszkodsz a megszokott dolgokhoz, akkor csak magaddal szúrsz ki. Légy türelmes.

Szűz

A hét első napja feszülten és kapkodva telik. Kétszer is gondold meg, kinek mit mondasz ma. Kerüld el a felesleges vitákat, a feszültséget. A mai nap könnyen belefuthatsz konfliktusba, ha nem figyelsz.

Mérleg

Hétfőn össze leszel zavarodva, azt se tudod, hol áll a fejed. Nem egyszerű a mai munka, hisz minden lépés egyeztetésre szorul. Ha lemaradsz, ne szégyellj segítséget kérni, mert hamar komoly vita lehet a vége.

Skorpió

Hétfőn igyekezz visszafogott maradni. Figyelned kell arra is, hogy kinek, mit és hogyan mondasz. Senkit nem szabad megsértened, mert abból csak vita lesz. Ez egy feszültebb hétfő lesz sajnos.

Nyilas

Sürgető feladatok várnak rád hétfőn. Ne halaszd holnapra a lemaradásodat. Gondold át, mit, hogy tudnál megoldani, de ne pánikolj, mert azzal viszont nem leszel előrébb.

Bak

A konfliktusok elől ne elmenekülj, hanem kellő türelemmel igyekezz megoldani őket. Ha higgadtan érvelsz, akkor mindenki elismeri majd, hogy neked van igazad. Ehhez azonban tiszta fej kell.

Vízöntő

Hétfőn bármi is történik veled, meg kell őrizned a hidegvéred. Nem lesz könnyű nap. Ha valami nem megy azonnal, akkor se kapd fel a vizet. Türelem, rózsát terem! Ez a fontos!

Halak

Hétfőn óvatosnak és körültekintetőnek kell lenned. Se otthon, se a munkahelyen ne keresd a konfliktust. Ha úgy érzed, mindenből eleged van, akkor inkább próbálj elvonulni.

Forrás: nlc.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!