Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2024.07.13.) - Időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. július 13. szombat 19:44
Este nem lesz kánikula. Ha viszont napközben mennénk ki, nem árt a hőálló bevonat.

Időjárás

A sok napsütést csak időszakosan zavarhatja erőteljesebb gomolyfelhő-képződés. Csapadékra főként a déli óráktól számíthatunk. Előbb a keleti országrészben pattanhatnak ki helyenként hőzivatarok, később nyugat, délnyugat felől érkeznek, képződnek zivatarcellák, amelyek idővel kelet, északkelet felé tevődnek. Heves zivatar sem zárható ki. Zivataroktól függetlenül a Dunántúlon az északnyugati, a Tiszántúlon a délies szelet kísérhetik időszakosan élénk lökések. A csúcshőmérséklet nagyrészt 34 és 40 fok között várható, de az északnyugati tájakon pár fokkal alacsonyabb értéket mérhetünk, az Alföldön egy-egy helyen a 40 fokot is meghaladhatjuk. Késő este 23, 32 fok várható a met.hu jelentése szerint.

Levegőminőség

pmmonitoring.hu szombat reggeli adatai szerint a levegő minősége Miskolcon jó. Minden városrészben a legjobb értékékeket mérték. 

Horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)
Új nap, új lehetőség. Az ön esetében ez ma különösen igaz lesz. Azonban vigyázzon, hogy a félelmei miatt ne szalasszon el egy olyan lehetőséget, ami hatalmas változást hozhat az életében! Bízzon saját magában!

Bika (04.20.–05.20.)
Egy olyan közösséget fog megismerni, ahová azonnal befogadják és rengeteg szeretetet fog kapni. Fontos, hogy megtanulja, hogy oda menjen, ahol várják, és ne keresse olyan emberek társaságát, akiknek küzdenie kell az elismeréséért és a szeretetéért.

Rák (06.22.–07.22.)
Egy bizonyos feladathoz (akár munkáról van szó, akár valamiről a magánéletben) segítségre lesz szüksége, szóval ne legyen túl makacs ahhoz, hogy segítséget kérjen! Higgye el, hogy a családja és a barátai is támogatják majd, bármiről is legyen szó. Ne féljen szólni!

Oroszlán (07.23.–08.22.)
A munkahelyén és a magánéletében is egy-egy kedvező fordulat napja lesz ez a péntek. Bármibe is fog, abból jól fog kijönni és természetesen a sikerélménytől a kedve is jó lesz. Azért vannak ezek a kellemes napok, hogy élvezze őket, úgyhogy hajrá!

Szűz (08.23.–09.22.)
Kiszámíthatatlan napja lesz ma éles fordulatokkal. Legyen rá felkészülve, hogy bizonyos helyzetekben a spontaneitására lesz a legnagyobb szüksége ezen a pénteken: hallgasson a belső hangra, és tudni fogja, hogy mit döntsön! Oka van annak, hogy ma ilyen sok dolog máshogy alakul, mint ahogy eltervezte eredetileg.

Mérleg (09.23.–10.22.)
Ma rengeteg energiát kap a családjától-otthonról. Ez a támogatás előrébb viszi a karrierjében is, hiszen sokkal jobb úgy dolgozni, ha tudja, hogy a családi életében minden a legnagyobb rendben van. Valaki nem várt dicséretben részesíti.

Skorpió (10.23.–11.21.)
A mai nap egy komolyabb kihívás elé állítja. A fő feladata az lesz, hogy próbálja meg a dühét nem kivetíteni az ön körül lévőkre akkor, amikor haragszik, mert igen, lesz egy bosszantó esemény is ebben a péntekben. De természetesen ez csak egy epizód lesz egy egyébként kellemes és inspiráló napon!

Nyilas (11.22.–12.21.)
Ma rádöbben: egy bizonyos dolog csak azért számít, mert ön jelentőséget tulajdonít neki. Szembesül valakinek az életével, aki számára nem jelent semmit ez a bizonyos dolog, és igen tanulságos látnia, mennyiben más ennek az illetőnek a sorsa-hozzáállása.

Bak (12.22.–01.19.)
Ma egy kicsi, de annál fontosabb lépést tehet előre a céljai elérésének érdekében. Fontos, hogy koncentráljon és ne próbáljon meg túl nagyokat lépni, mert a lényeg, hogy jó irányba halad, még ha lassabban is, mint ahogy azt eredetileg eltervezte! Higgye el, hogy a siker nem fog elmaradni!

Vízöntő (01.20.–02.18.)
Jó sok feszültség lesz ma ön körül, de a kezében a pajzs, használja, és akkor önre ezek a negatív energiák nem lesznek hatással! A legjobb, amit tehet, ha nem bonyolódik bele ezekbe a szituációkba. Érthető, hogy az igazságérzete fontosabb, de néha jobb ráhagyni a másikra a dolgokat, főleg ha képtelenség megmagyarázni neki, hogy bizonyos helyzetekben nem neki van igaza.

Halak (02.19.–03.20.)
Lesz pillanat a napban, amikor az egyedüllét melankolikus szabadságérzetére vágyik majd. Ne legyen lelkiismeret-furdalása csak azért, mert a szívében valahol arra vágyik, mennyivel egyszerűbb lenne nem alkalmazkodni, hanem csak úgy lenni bele a világba egyedül egy ideig! Könnyen lehet, hogy most alkalma is lesz egy ilyen élményt szerezni. Ha tényleg úgy érzi, vágjon bele, annál jobb érzés lesz utána visszatérni szerettei közé!

Forrás:168.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!