Ugrás a tartalomra

MIVÍZ családi nap a Selyemréti Strandfürdőben

Miskolc Televízió/minap.hu
Utoljára módosítva
2019. június 29. szombat 12:45
Népszerűvé váltak Miskolcon a családi napok, de nemcsak a városrészekben, hanem néhány vállalatnál is. A minap a MIVÍZ tartott családi napot dolgozói számára, ahová a vízszolgáltató cég ezer jelenlegi és egykori munkatársa volt hivatalos.

Nincs olyan miskolci, aki mindennapja során ne találkozna a MIVÍZ szolgáltatásaival – hangsúlyozta Pfliegler Péter. Az alpolgármester köszönetet mondott azért a magas színvonalú munkáért, amit a cégnél végeznek. – Hatalmas összegeket fektetnek a fejlesztésekbe, de a víz egyébként is finom és egészséges, hiszen a Bükkből jön. Így a lakosság számára a legjobbat tudja adni – mondta az alpolgármester, hozzátéve: rengeteg munkatársa van a vállalatnak, akik az ilyen közösségi programokon kötetlenül tudnak ismerkedni egymással.

A MIVÍZ a dolgozói szociális ellátására is igyekszik minél többet fordítani, a képzéseken kívül – mondta köszöntőjében a cég vezetője, Bíró Vencel. – A családi nap hagyománya már régi, a szakszervezettel közösen szervezzük meg, és az idei évben csaknem ezer embert vártunk a rendezvényre, amire a régi dolgozóinkat is meginvitáltuk a jelenleg aktív munkavállalóinkon túl.

A MIVÍZ-es dolgozók családtagjaikkal együtt már kora délelőtt megérkeztek a családi nap helyszínére. Lerch Ernőné ügyfélszolgálati előadó azt mondta, ez egy egész napos kikapcsolódást jelent, ahol a gyerekek és az aktívan dolgozó szülők, sőt a nagyszülők is részt vehetnek. – Nagyon jó ellátásban részesülnek és egy napra övék a strand. A cég pedig különböző programokat szervez nekik és nagyon jól érzik magukat.

A Selyemréti Strandfürdő ezúttal egész nap csak a MIVÍZ dolgozóié volt, akiket az időjárás is kegyeibe fogadott, így feltöltődhettek a fürdőben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!