Ugrás a tartalomra

Ballábas brazil támadóval erősített a DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2023. augusztus 17. csütörtök 14:00
Pernambuco Grúziában, Norvégiában és Moldovában is ünnepelt már bajnoki címet, és Bajnokok Ligája, valamint Európa Liga-selejtezőn is szerzett már gólt.
Fotó: dvtk.eu

Az új igazolást a dvtk.eu-n jelentette be a klub. Mint írják, Pernambuco a Brazíliai Portuguesa együttesénél kezdte pályafutását, majd volt ukrán, grúz, norvég, moldovai és kazah csapat légiósa is.

A grúz Dinamo Tbilisivel szerepelt az Európa Liga selejtezőjében, sőt ott gólpasszt adott és gólt is szerzett. A norvég FK Bodø/Glimtben a Bajnokok Ligája-selejtezőjében talált a kapuba, míg az FC Sheriff Tiraspolnál hat Európa Liga mérkőzésen lépett pályára a csoportkörben. Érdekesség, hogy Grúziában, Norvégiában és Moldovában is bajnoki címet ünnepelhetett csapatával.

Új klubjával kapcsolatban azt mondta, "látszik, hogy a DVTK egy nagy hagyományokkal bíró, komoly klub".

- Szeretném a pályán bebizonyítani, hogy miért igazolt le a Diósgyőr. Alig várom, hogy pályára léphessek ebben a csodálatos stadionban és megmutathassam, mit tudok - fogalmazott Pernambuco, aki megfelelt minden, ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton, szerződése aláírását követően pedig immár teljes értékű tagja lett a DVTK labdarúgócsapatának.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!