Ugrás a tartalomra

Már csak a karácsonnyal kell megbirkózniuk

minap.hu / Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2023. december 17. vasárnap 09:02
A DVTK SE Birkózó Szakosztálya idén is megtartotta hagyományosnak számító év végi ünnepségét, a Birkózókarácsonyt.
Fotók: Mocsári László

Jó úton járnak – így értékelte a DVTK Medicalban tartott szombati rendezvényen a maguk mögött hagyott esztendőt a barcelonai olimpia aranyérmese, akit augusztusban neveztek ki a szakosztály élére. Repka Attila a Miskolc Televízió kérdésére felelevenítette: közösségük 2023-ban számos hazai és nemzetközi sikerrel büszkélkedhetett.

Köszönhetően annak, hogy lányaik a magyar csapatbajnokságban nemrég győzedelmeskedtek, a klub a tizenegyedik helyen áll a hazai rangsort tekintve. Emellett számos diákolimpiai eredményt is felmutattak a közelmúltban. A legnagyobb figyelem és öröm azonban a két ifjúsági Európa-bajnoki érmesük szereplését övezte – taglalta a szakember.

Repka Attila mindemellett elárulta: nem könnyű manapság az utánpótlás kérdése, egyre nehezebb ugyanis a gyerekeket rávenni arra, hogy birkózni kezdjenek. Éppen ezért igyekszenek minél több edzést tartani egyebek mellett például Mezőcsáton és Tiszalúcon is – bízva abban, hogy sportágukkal kedvet hoznak a felnövekvő generációk számára a mozgáshoz.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!