Ugrás a tartalomra

Minap – Indító (2024.07.05.) – Időjárás, levegőminőség, útinfó, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. július 05. péntek 07:57
Egyre melegebb léghullámok érkeznek hazánk fölé, így hétvégére ismét beköszönt a kánikula.
Fotó: Juhász Ákos

Időjárás

A sok napsütést nappali gomolyfelhő-képződés zavarja, csapadék nem valószínű pénteken. A nyugati szelet északon, északkeleten kísérhetik erős lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között várható. Késő estére 16 és 23 fok közé csökken a hőmérséklet – a Hungaromet időjárás jelentése szerint. 

Levegőminőség

Miskolcon a levegő minősége minden városrészben a legjobb értékeket mutatja a pmmonitoring.hu pénteki mérési adatai szerint. 

Útinfó

A távhő szolgáltatás biztonságának növelése érdekében megkezdődött a Tizeshonvéd utca 16-22 szám közötti területen a távfűtési vezetékek cseréje, ahol július végéig az érintett szakaszon a gyeprácsos parkolót lezárják. A Tizeshonvéd u. 18. szám előtt pedig várhatóan július 30-ig teljes szélességében lezárják az úttestet – a Miskolci Városgazda péntek reggeli Facebook bejegyzése szerint.

Ezen felül félpályás terelésre lehet számítani a következő utcákban:

Álmos u. 31.
Bartók Béla u. 39.
Balassi u. 10/a.
Balassi u. 12.
Bencések útja 111.
Berekalja u. 9.
Cukrász u. 17.
Csermák A. u. 67.
Csokonai V. M. 100.
Csokonai u. 120.
Enyedi Gy. u. 1.
Felmező u. 8.
Győri kapu 60. sz. mögött
Iglói u. 24/A.
János u. 17.
Kázmér u.14.
Késmárki u.
Kodály Z.u. 88.
Koppány u. 10.
Lehár F. u. 4.
Lévay u. – Soltész N. K. u. kereszteződés
Liszt F. u. 13/b.
Meggyesalja u. 38.
Móra F. u. 35.
Nagyszebeni u. 9.
Nagy Lajos király u. 3.
Róna u.
Sály I. u. 29.
Soltész N.K. u. 26.
Soltész N. K. – Kont u. kereszteződés
Sütő u. – Balassi u. kereszteződés
Sütő J. u. 6.
Szarkahegy u. 2.
Szemere u. 20.
Szeretet u.16.
Szerdahelyi K. u. 37.
Szikla u.- Endrődi u. kereszteződés
Tapoly u. 18.
Tinódi u. 12.
Tokaji F. u. 32.
Vécsey u. 12.
Zempléni u. 3.

Horoszkóp

Kos

Szeretnél pihenni egy kicsit, de egy rendezetlen ügy nem hagy nyugodni, újra és újra befészkeli magát a gondolataid közé. Ha egyelőre nem tudsz mit tenni a megoldás érdekében, akkor próbáld félre tenni a gondolatot, mert csak fölöslegesen vesztegeted az energiáidat.

Bika

Nem csak romantikus hangulatban telik a nap, a meghittnek induló program hamarosan szenvedélyes randevúba csaphat át, és neked jól esik olyannal átélned ezeket az érzelmeket, aki igazán fontos a számodra.

Ikrek

A mai nap különösen kedvez arra, hogy egy kicsit feltöltődj, kipihend az elmúlt hét fáradalmait. Érdemes valamilyen kreatív tevékenységgel is foglalatoskodnod, mert jó ötleteid támadhatnak, és az alkotástól erősebbnek is fogod érezni magadat.

Rák

Nem alakul minden a terveid szerint, de emiatt most fölösleges magadat hibáztatnod, főleg, hogy a dolgok végül így is jóra fordulnak majd. Ne feledd, hogy nem biztos, hogy másoknak is olyan magas elvárásai vannak, mint neked, így könnyebb lenyűgözni őket, mint hinnéd.

Oroszlán

Van, aki mindenkiben ellenséget, és minden véletlen eseményben támadást lát. Az ilyen emberektől jobb, ha távol tartod magadat, mert igazi energiavámpírként viselkedhetnek, és bármit is teszel, sohasem lesznek elégedettek veled.

Szűz

Egy családi ügy rendezésére fordíthatod a napot, de hamar rá kell jönnöd, hogy ez a dolog még a te képességeidet is meghaladja. Gyorsabban túl juthattok a problémán, ha valaki mást is bevonsz a rendezésébe.

Mérleg

Ha van rá lehetőséged, akkor utazz ma el valahova, akár a közelben tett kirándulás is izgalmas lehet, mert a csillagok most kedveznek az új tapasztalatoknak, tanulságokat szűrhetsz le, és fontos kapcsolatokat is kiépíthetsz.

Skorpió

A szenvedélyes természeted nem egyszer sodort már bajba, most azonban kifejezetten jól jön, hogy nem ijedsz meg a saját árnyékodtól, és ki tudsz állni a saját érdekeid mellett. Emeld fel a szavadat, ha úgy érzed, hogy arra van szükséged.

Nyilas

Kisebb vitád alakulhat ki valakivel, mert bár könnyű veled kijönni, a hűtlenséget és az árulást nagyon rosszul viseled. Korántsem biztos azonban, hogy a helyzet olyan rossz, mint ahogy azt elsőre látod, adj esélyt a másiknak, hogy elmondja a maga verzióját.

Bak

Általában nehéz kihozni a sodrodból, most azonban elég feszült vagy, és ingerlékeny lehetsz. Vigyázz, hogy ne olyanon vezesd le az indulataidat, aki nem érdemli meg, és inkább próbálj rájönni, mi az oka annak, hogy így reagálsz.

Vízöntő

Egyszer fent, egyszer lent, a mai napon bizonyos területeken nagyon szerencsés lehetsz, így például a szerelemre nem lesz panaszod, de más területeken nem biztos, hogy olyan sikereket érsz el, mint amilyeneket szeretnél. Ne aggódj, mindennek megvan a maga ideje.

Halak

Egy régi emléket keresel a gondolataid között, a részletek azonban már nem olyan világosak, így hiába szeretnéd felidézni a dolgot. Fordulj segítségül egy családtagodhoz, ő segíteni fog, hogy tisztábban lásd a dolgokat.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!