Ugrás a tartalomra

Minap – Indító (2024.07.25.) – Időjárás, levegőminőség, útinfó, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. július 25. csütörtök 08:14
Lehűlés érkezik, de nem lesz tartós, a következő két éjszaka mindenesetre érdemi felfrissülést fog hozni. Péntektől azonban újra felmelegedés kezdődik.
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

Gomolyfelhős, napos idő várható csütörtökön. Nagyjából Eger-Békéscsaba tengelyű összeáramlási zóna környezetében alakulhatnak ki záporok, zivatarok, másutt csapadéknak kicsi az esélye – a met.hu időjárás előrejelzése szerint. Az északi, északnyugati szél nagy területen lesz élénk, helyenként erős. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 24 és 29 fok között alakul. Késő estére 16 és 23 fok közé hűl le a levegő. 

Levegőminőség

A pmmonitoring.hu csütörtöki mérési adatai szerint Miskolcon a levegőminőség minden városrészben jó. 

Útinfó

A Tizeshonvéd utca 16-22. szám közötti területen a távfűtési vezetékek cseréje miatt a gyeprácsos parkoló zárva van. A Tizeshonvéd u. 18. szám előtt pedig július 30-ig teljes szélességében lezárták az úttestet – tájékoztat a Miskolci Városgazda.  

Félpályás terelésre lehet számítani:

Asztalos u. 15.
Augusztus 20 u. - Selyemrét u. Kereszteződés
Álmos u. 31.
Bartók Béla u. 39.
Balassi u. 12.
Bencések útja 111.
Berekalja u. 9.
Csabavezér u. 12.
Csokonai V. M. 100.
Dráva u. 2.
Endrődi Sándor u. 3.
Enyedi Gy. u. 1.
Felmező u. 8.
Futó u.-Kapitány u. ker.
Győri kapu 60. sz. mögött
Hock J. u. 7.
Hóvirág u.-Baráthegyalja u. sarok
Hutás u. 1.
Iglói u. 24/A.
Kázmér u. 14.
Késmárki u.
Kodály Z.u. 88.
Lehár F. u. 4.
Lehár F. u. 5.
Meggyesalja u. 38.
Nagyszebeni u. 9.
Nagy Lajos király u. 3.
Negyvennyolcas u.31.
Róna u.
Soltész N. K. u. 4.
Soltész N.K. u. 26.
Szarkahegy u. 2.
Szemere u. 20.
Szeretet u. 16.
Szervezet u. 27.
Tapoly u. 18.
Tinódi u. 12.
Tokaji F. u. 32.
Örs u. 4.
Vasverő u. 56-58.
Vár u. 3.

Horoszkóp

Kos

A biztos utat választod, és inkább másokat követsz most, mert nem érzed még elég magabiztosnak magadat. Nincs azzal baj, ha hagysz időt a tanulásra, mielőtt a saját utadra lépsz, csak vigyázz, hogy a bizonytalanság később ne tartson vissza.

Bika

Szeretnéd érzelmileg függetleníteni magadat valamitől, ami visszatart a jobb teljesítménytől és a hatékonyabb munkától. A függőség valóban káros lehet, de azért ne akarj teljesítménycentrikus robottá válni – olyanra is szükség van, ami megédesíti az életedet.

Ikrek

Nem biztos, hogy egyet értesz valakinek a módszereivel, amiket rád erőltet, és csak ideig-óráig tudod türtőztetni magadat, hamarosan kiállsz a saját véleményed mellett, még akkor is, ha ez konfliktust jelent.

Rák

Nem biztos, hogy számodra is azok az igazán fontos dolgok, amik másoknak is, éppen ezért nem szereted, ha olyasmit kérnek rajtad számon, amiről te úgy érzed, nincs is rá szükséged. Kövesd a magad értékeit, akkor nem fogsz csalódni sem.

Oroszlán

A jó dolgok múlandóak, ezért addig kell kiélvezned őket, amíg elérhetőek, mert könnyen lehet, hogy a pillanat gyorsan tovaszáll, és később már hiába szánnál rá időt, nem tudod visszahozni az elmulasztott lehetőséget.

Szűz

Próbálsz motiválni valakit, akiben nagy lehetőségeket látsz, de te nem cselekedhetsz helyette, ezért a legtöbb, amit tehetsz, hogy bátorítod. Ha ez nem elég, ne légy csalódott, hiszen a többi már nem a te felelősséged, ne vedd túlságosan magadra a dolgot.

Mérleg

Jól jönne most egy kis plusz energia, mert sok feladat szakadt egyszerre a válladra, és nincs kéznél senki, aki segíthetne. Szerencsére rövid távon jól teljesítesz nyomás alatt, és most is bebizonyítod, hogy helyt tudsz állni.

Skorpió

Egy fontos beszélgetésre kerülhet ma sor, ami komoly érzelmeket kavar fel, de csak akkor lehet sikeres, ha minden résztvevő túl tud lépni ezen, és képes lesz nyugodt maradni. Ne csak hallgassátok egymást, figyeljetek is, akkor közös nevezőre fogtok jutni.

Nyilas

Nem könnyű belátni, amikor a terveidet az anyagiak vágják derékba, főleg, ha úgy érzed, hogy te minden tőled telhetőt megtettél. Végleg lemondani azonban nem kell a céljaidról, talán csak egy kicsit tovább kell várnod a megvalósításukra.

Bak

Az első alkalmak mindig a legédesebbek, aztán az újdonság varázsa idővel megkopik, de te pontosan tudod, hogy ez nem jelenti azt, hogy mindent másra kell cserélned, csak azt, hogy más szemmel kell nézned a már meglévő értékeidre.

Vízöntő

A környezeted nehezen fogadja el, hogy neked most kicsit magadra kell koncentrálnod, és a sajáőt dolgaidat kell rendbe tenned, mert emiatt kevesebb energiád marad rájuk. Próbáld megteremteni az egyensúlyt, és ne aggódj, aki igazán fontos, az meg fogja érteni a helyzetet.

Halak

Egyre jobban ég a lábad alatt a talaj, már mennél, de nem akarsz addig tovább lépni, amíg a teendőidet el nem végezted. Próbáld meg nem siettetni magad, mert a feszültség megbénít,és csak még lassabban haladsz majd.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!