Ugrás a tartalomra

Nyékládházán találták meg a miskolci férfi holttestét

minap.hu / Miskolc Televízió
Utoljára módosítva
2023. április 19. szerda 11:11
Két hét kutatás után a nyéki tóban találták meg annak az idős férfinak a holttestét, aki az avasi lakótelepről tűnt el. A Spider Mentőcsoport múlt vasárnap akadt a nyomára.
Fotók: Lehoczki László Facebook-oldala

A hetven év körüli miskolci személy két hete tűnt el. A speciális mentőcsapatot a rendőrség értesítette, miután a férfi autóját a kulccsal és az irataival a parton megtalálták.

Ezt követően nagy erőkkel keresték a tóban és annak környékén: kutyákat és szonárt is bevetettek, a magasból pedig motoros siklóernyővel pásztázták az állóvizet – tudtuk meg a Spider Mentőcsoport vezetőjétől.

Lehoczki László stábunknak arról számolt be, hogy a tó és a környék teljes egészét át kellett nézniük – feltételezve, hogy a férfi netán megkerülve a horgászokat a tó bokrosabb részénél kötött ki. Gyanújuk beigazolódott, miután az út másik oldalán kutyáik mellett műszereik is jelezték a holttest hollétét.

A szakember hozzátette: az idő elteltével a remény egyre inkább csökkent, így motoros siklóernyős is részt vett a felkutatásban, aki fentről vizsgálva próbált még információhoz jutni.

A keresésben a Legott Mentőcsoport is segített. A rendkívüli halálesetet általános közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!