Ugrás a tartalomra

Magyar–szlovák: augusztus 9-én indul a jegyárusítás

nso.hu
Utoljára módosítva
2019. július 17. szerda 11:43
A magyar labdarúgó-válogatott szeptember 9-én 20.45 órakor a budapesti Groupama Arénában játssza következő hazai Eb-selejtező mérkőzését, a szlovákok elleni találkozót, amelyre egy hónappal korábban kezdik meg a jegyek értékesítését – olvasható a szövetség hivatalos honlapján.

A magyar válogatott Eb-selejtező mérkőzéseire 6 ezer bérletet vásároltak meg a szurkolók.  A fennmaradó jegyek árusítása augusztus 9-én 10.00 órától kezdődik.

A szokásos menetrend szerint, a jegyértékesítés első három napjában, augusztus 9-től 11-ig a Szurkolói Klub (SZK) tagjai számára nyílik lehetőség a jegyvásárlásra. Ezt követően, augusztus 12-től indul az általános értékesítés.

Mindkét szakaszban névre szóló jegyet lehet vásárolni, egy vásárló legfeljebb 4 jegyet vehet. A jegyárak megegyeznek a korábbi selejtező mérkőzéseken alkalmazott árakkal. A Szurkolói Klub tagjai ezúttal is 15 százalékos kedvezménnyel válthatnak belépőket.

A mérkőzésre szóló jegyeket a meccsjegy.mlsz.hu-n, valamint a TEX Bálnában és a TEX viszonteladói hálózataiban lehet majd megvásárolni.

A Szurkolói Klubba való belépésről a https://szurkoloiklub.mlsz.hu/ oldalon találhatók információk, a klubtagsághoz Szurkolói Kártyára van szükség.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!