Ugrás a tartalomra

Minap – Indító (2024.06.30.) – Időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 30. vasárnap 07:41
Június utolsó napján tetőzik a meleg, a hőmérséklet elérheti a 37 fokot, igazi strandidő várható, este azonban megérkezik a hidegfront, ami enyhülést hoz.
Fotó: Mocsári László

Időjárás

A vastagabb fátyolfelhőzet kelet felé fokozatosan elhagyja az országot, mögötte sok napsütés valószínű, ám ezt az érkező szaharai por szűrtebbé teheti. Estig csapadék nem várható, majd egy hidegfront hatására északnyugaton, északon, erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, és zápor, zivatar is kialakulhat – a met.hu vasárnapi előrejelzése szerint. Az Észak-Dunántúl mellett napközben már másutt is megélénkül, helyenként megerősödik a délies irányú szél. Zivatarok környezetében estétől erős, viharos lökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 32 és 37 fok között várható. Késő estére 25 és 30 fok közé csökken a hőmérséklet.

Levegőminőség

A pmmonitoring.hu vasárnap reggeli mérési adatai szerint a levegő minősége Miskolc minden városrészében jó, egy kivétellel. A komlóstetői mérési ponton csak megfelelő értéket mutat.  

Horoszkóp

Kos

Egyszerre nagyon sok érzelem tobzódik benned, és nem könnyű úrrá lenni mind fölött, és helyes döntéseket hozni. Néha nem baj az, ha a szívedre hallgatsz, de próbáld meg visszanyerni az irányítást, hogy ne indulatból hozd meg a fontos döntéseket.

Bika

A világot sok nézőpontból nézheted, és minden szemszögből valami másnak látszik majd. A dolgok pedig nem változnak meg, egyszerűen a te nézőpontod teszi különlegesebbé őket. Döntsd el, hogy mi az, amit meg akarsz látni.

Ikrek

Valamiben motivációt kell találnod, ha azt szeretnéd, hogy sikerüljön elvégezned ma az összes feladatodat, és még a felmerülő akadályokkal is legyen erőd szembe nézni. A cél lebegjen a szemed előtt, és egy pillanatra se kérdőjelezd meg a saját képességeidet.

Rák

Lassíts le egy kicsit, vedd ma lazábbra a tempót, és figyelj a belső hangodra, ami majd megsúgja, mi az, amire valójában vágysz. Ne azért küzdj, amiről később majd felismered, hogy nincs is rá szükséged, ha energiát fektetsz valamibe, olyanért tedd, amit valóban szeretnél.

Oroszlán

Az élet döntések sorozata, és ezek néha egyértelműek, néha pokolian nehezek, de kivétel nélkül, mindig a te kezedben vannak, és csak rajtad múlik, mihez kezdesz velük. A döntés szabadsága boldogságot jelent, de felelősséggel is jár. Bánj vele óvatosan.

Szűz

Úgy érzed, megtaláltad a helyedet a világban, de nem is önmagad lennél, ha nem próbálnál meg még egy kicsit alakítani rajta. Mindig a jobbra törekszel, és ez az egyik legszebb tulajdonságod, de azt is meg kell tanulnod, hogy a tökéletlen dolgok is lehetnek értékesek.

Mérleg

Új környezetben találod magadat, és bár általában nem okoz gondot, hogy megkedveltesd magadat, most úgy érezheted, nem a legjobb formádat hozod. Szerencsére még így is elég jó vagy ahhoz, hogy mindenki azonnal szimpatikusnak találjon, így nincs okod az aggodalomra.

Skorpió

Emberek jönnek-mennek a környezetedben, te pedig ezt a lehetőséget arra használhatod, hogy mindegyiktől megtanulj valamit. Ne feledd, az okos ember a másik kárán tanul, de a jó tulajdonságokat is ellesheted, ha nyitott maradsz mások felé.

Nyilas

Végre sikerül kicsit kikapcsolódnod, önfeledtnek érzed magadat, még akkor is, ha sok a teendőd. Azonban most látod a munkád eredményét is, és ez segít, hogy energiát meríts. Úgy érzed, van értelme dolgozni, és örömödet leled a munkádban.

Bak

Szeretnéd, ha végre minden a helyére kerülne, a dolgok elrendeződnének, a te válladról pedig legördülne egy hatalmas felelősség. Lehet, hogy ennek nem ma lesz a napja, de talán találkozhatsz valakivel, aki segít cipelni a terheket.

Vízöntő

Régen nem látott ismerősök színesíthetik meg a napodat, a találkozásnak pedig azért is örülsz különösen, mert szívesen beavatnád őket abba, ami mostanában veled történik. A találkozástól nem csak feltöltődhetsz, ihletet is kaphatsz.

Halak

Úgy érzed, az élet csupa kiszámítható fordulatot vesz, de lehet, hogy csak neked különösen jók a megérzéseid. Akárhogy is, ha több kalandra vágysz, akkor a megoldás csakis a te kezedben van, te döntöd el, milyen vizekre hajózol.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!