Ugrás a tartalomra

Minap.indító (2024.04.12.) – időjárás, orvosmeteorológia, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 12. péntek 07:40
Az előttünk álló hétvégén nyugodt, száraz időjárásra van kilátás, és ismét egyre fokozódik a nappali felmelegedés mértéke. Legközelebb változást egy a jövő hét elején érkező markáns hidegfront hozhat. Ekkor már több helyen valószínű csapadék is.
Fotó: Osztie Tibor

időjárás

Ma a fátyol- és gomolyfelhők mellett sok napsütés várható, csapadék nem lesz. Az északias szél a Nyugat-Dunántúlon és a keleti harmadban olykor megélénkül, majd délután mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 26 fok között valószínű. Késő estére 12 és 18 fok közé hűl le a levegő olvasható a HumgaroMet Zrt honlapján.

Orvosmeteorológia

Fronthatással nem kell számolni a HungaroMet Zrt. előrejelzése szerint.

Levegőminőség

Miskolc nagy részén megfelelő a levegő minősége a pmmonotoring.hu adatai szerint.

Útinform

A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. információi szerint.

Kátyúzás az alábbi helyeken várható:

Vologda u.
Görgey A. u.
Mindszent tér
Bogáncs u.
Fonoda u.
Hejőpark busz forduló
Kapitány u.
Bükkszentlászló fő út
Félpályás terelésre lehet számítani:
Áfonyás u. 18
Balaton u.- Tarna u. kereszteződés
Bartók Béla u. 39
Bodza u. eleje
Bors Vezér u. 62
Cseresznyés u. 14
Előhegy u. 20
Eszterházy u.29
Finkey u. 10
Csokonai u. 98
Előhegy u.72
Erdő sor 12
Erdő sor 19
Gárdonyi G. u. 22
Koppány u. eleje
Középszer u. 50
Liszt Ferenc u. 26
Mikes K. u. 24
Papszer Utca – Mindszent tér 4 előtt.
Perczel M.u. 24/a
Rácz Á. u. - Gyula u.
Somlay Artúr u. 32
Szarkahegy u. 58
Szrogh S. u. 57

Horoszkóp

Kos 

Ma valaki egy érdekes összefüggésre, vagy tényre hívhatja fel a figyelmedet és elképzelhető, hogy ez elültet a fejedben egy gondolatot, amely talán egész nap nem is hagy nyugodni. Ha így van, igyekezz kielégíteni az ez irányú kíváncsiságodat, de légy óvatos! Néha egy teljesen hihetőnek tűnő információról is kiderülhet, hogy semmilyen alapja sincs. 

Bika 

Lehet, hogy ma mindenképpen meg kell tenned egy utat, melyet talán nem szívesen teszel meg, de a helyzet különleges és megkívánja az áldozatot. Légy azonban okos és szervezett! Tervezz meg minden lépést, készíts listát, tervet ne menet közben próbálj improvizálni. És ne feledkezz meg azokról sem, akik rászorulnak a segítségedre. Ma különösen sokat tehetsz meg egy valakiért. 

Ikrek 

Ma egy kicsit tisztulhat a kép a saját jövőddel kapcsolatosan és a hírek, legyenek azok jók, vagy kevésbé jók, legalább lehetővé teszik, hogy tervezz egy kicsit előre. Néha már az is sokat segít, ha legalább tudjuk, hogy a rossz, ami közelít, mennyire rossz. Úgy kevésbé lesz félelmetes és fel lehet rá készülni, sőt könnyedén le is lehet győzni. 

Rák 

Néha hajlamos vagy arra, hogy a gondolataidban te már a legrosszabb verziókat forgasd le egy probléma kapcsán, de most szinte teljesen biztos, hogy ez meglehetősen erős túlzás lenne. A helyzet ugyanis a te esetedben egyáltalán nem olyan drámai, mint ahogyan ezt sokan szeretnék a fejedbe ültetni. Légy egy kicsit nyitottabb azok felé is, akik reálisabban látják a dolgokat. Rájuk hallgass inkább! 

Oroszlán 

Ha úgy érzed, hogy az életed valamely területén válaszút elé érkeztél, akkor előbb önmagaddal kell tisztában lenned. Eldöntened, mit szeretnél, mire vagy alkalmas és megismerni, megtudni néhány dolgot önmagadról. Csak ezután érdemes eldöntened, milyen új irányt szabj az életednek. Ennek hiányában csak sodródnál az eseményekkel és az nem te vagy. Ma alkalmad lesz ezzel foglalkozni, használd ki!

Szűz 

Te általában akkor vagy igazán boldog, ha van előtted egy cél, vannak feladataid és a környezeted is megfelelő jelzéseket ad vissza számodra. Ma azonban egy valaki olyan dolgot mondhat neked, ami miatt meginoghat benned a hit önmagaddal kapcsolatban. Ne csak azt nézd azonban, hogy mi hangzik el, hanem azt is, hogy ki mondja. Lehet, hogy ezt is nézve, az illetővel nem kellene egyáltalán törődnöd. 

Mérleg 

Remélhetőleg készen állsz a változásra, amely most elkezdődik az életedben, mivel hamarosan új kalandok sora vár rád, melyek mindegyike ígéretes és stimuláló hatású lesz számodra. Ma fontos részletek derülnek ki, amikor egy friss információ kerül eléd. Máris elkezdheted tervezni életed egy egészen új szakaszát! 

Skorpió 

Ha mostanában azon járnak a gondolataid, hogy valami nagy változást vigyél véghez az életed egy területén, akkor ma légy nyitott és figyelj a hírekre. Megkaphatod ugyanis azt az információt, amire szükséged van. Nézz körül, légy figyelmes és gondolkodj egy kicsit másképpen, mint eddig. Valószínűleg már megvan mindened a változáshoz, már csak arra van szükség, hogy ezt te is észrevedd! 

Nyilas 

Ma a műszaki dolgok játszhatják a fő szerepet a napod folyamán, ami lehet pozitív és lehet negatív töltetű is egyszerre. Könnyen lehet ugyanis, hogy felfedezel valami, amivel hatékonyabbá tudod tenni az életed egy fontos mozzanatát, de az is, hogy ehhez még nincs meg a kellő műszaki háttered. Koncentrálj most arra, hogyan szerezd meg! Könnyebb lesz, mint gondolod! 

Bak 

Ma valaki a segítségedre szorulhat és neked el kell döntened, hogy a saját sürgős feladataiddal törődsz, vagy pedig mindent félretéve megpróbálod támogatni őt. Nehéz döntés lehet számodra mindez, mivel nehezen mondasz másoknak nemet, de most lehet, hogy egy ötlettel, vagy jó tanáccsal eléred, hogy a kecske is jóllakjon és a káposzta is megmaradjon. 

Vízöntő 

Lehet, hogy számodra még mindig nehezen elfogadható az, hogy mennyire átszövi az életünket a technológia és olyan területeken is egyre elterjedtebb, amelyeken te inkább a hagyományos életmódot szeretnéd megtartani. Légy kreatív és igyekezz úgy élni, hogy megmaradjon körülötted minden, amit annyira szeretsz. Fejlődés ide, vagy oda, te bizonyos dolgokban nyugodtan maradj meg annak, aki vagy! 

Halak 

Ma váratlan helyzet ad feladatot neked, melyre reagálva hirtelen kell döntened és talán elsőre nem a legjobb megoldás jut majd eszedbe. Ne légy emiatt feszült! Nyugodtan módosítsd a dolgokat menet közben, senki sem tehet felelőssé egy ilyen szituációban téged egy átgondolatlan döntésért utólag. Írd hát át a szabályokat nyugodtan, ha kell. 

Forrás: alon.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!