Ugrás a tartalomra

Cziczás: „Megérdemelten nyertünk"

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2019. október 17. csütörtök 06:12
Az Európa Kupa H csoportjának első fordulójában a PEAC gárdáját fogadta az Aluinvent DVTK, és egy izgalommentes mérkőzésen magabiztosan 75-47-re győzte le ellenfelét.

Mocsári László képgalériája!

Női Kosárlabda Európa Kupa, H csoport, 1. forduló

Aluinvent DVTK - PEAC-Pécs 75-47 (19-14, 17-7, 20-15, 19-11)

A mérkőzés részleteit ITT olvashatja.

Edzői értékelések:

Cziczás László: – Az volt a legfontosabb, hogy megfelelő legyen a hozzáállásunk. A lányok ezt teljesítették és megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Zele Dorina kisebb sérülés miatt hagyta ki a találkozót, szombaton azonban már számítok a játékára.

Meszlényi Róbert: – Két hete megsérült az irányítónk, és nélküle nagyon nehéz helyzetben kerültünk. Ráadásul sorban olyan csapatok ellen játszunk, amelyek egyébként is erősebbek nálunk. Próbáltunk minél többet kihozni a mérkőzésből. Jelenleg tizenöt percig tudunk úgy játszani, amíg Szabó Fanni elbírja a csapatot, utána elfogy a ritmusunk, és elfogy az önbizalmunk. Nehéz így játszani, nincs vezéregyéniségünk, aki fogná a zászlót és átlendítené a csapatot a nehéz szérián. 

Az Aluinvent DVTK következő mérkőzését a bajnokság 5. fordulójában Zalaegerszegen vívja. a találkozó szombaton 17 órakor kezdődik a ZTE otthonában.

Az Európa Kupában pedig legközelebb október 23-án 20 órától lép pályára Spanyolországban a Sedis Bàsquet ellen.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!