Ugrás a tartalomra

Iker Casillas sürgősen kórházba került, szívrohamot kapott

nso.hu
Utoljára módosítva
2019. május 01. szerda 17:00
A portugál Jornal de Notícias napilap beszámolója szerint a legendás kapus a szerdai edzésen lett rosszul. A Porto megerősítette a hírt, hozzátéve, a 37 éves kapus nincs életveszélyben.

Portugáliai beszámolók szerint a rutinos kapus a szerdai edzés közben jelezte, nem érzi jól magát, azonnal kivizsgálták, majd kórházba is szállították, a vizsgálatok szerint szívrohamot kapott.

A Porto megerősítette a hírt és igyekezett megnyugtatni a drukkereket, hogy Casillas nincs életveszélyes állapotban. Az idénye ugyanakkor véget ért.

A portugál és a spanyol sajtó is találgat, mennyi időt vehet igénybe a kapus felépülése, aki tavasszal hosszabbított szerződést a Portóval, amely egy plusz egy évre szól – így ha egészségi állapota engedi, 40 éves koráig is védhet.

Casillas 2015 nyarán igazolt nevelőegyesületétől, a Real Madridtól a Portóhoz. Madridban öt bajnoki címet és három Bajnokok Ligáját nyert, összesen 19 nagy trófeát nyert, miközben 725 tétmérkőzésen lépett pályára az együttes színeiben. Portóban eddig 156 tétmeccse van és egyszeres bajnok, a legutóbbi 2017–2018-as kiírásban végzett élen csapatával.

A 167-szeres spanyol válogatott kapus kétszeres Európa-bajnok és egyszeres világbajnok.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!