Ugrás a tartalomra

Itthon tartotta a három pontot a DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2022. március 06. vasárnap 22:27
Hazai győzelmének köszönhetően továbbra is vezetik a tabellát a piros-fehérek.
Juhász Ákos képgalériája

A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában a DVTK első félidőben egy csodálatos Könyves Norbert góllal szerzett vezetést a kapuja elé betömörülő ETO ellen. A második félidőben Eppel Márton megszerezte első diósgyőri gólját, amivel megduplázta az előnyt. A folytatásban is a DVTK dominált, de újabb gól már nem esett.

Merkantil Bank Liga 26. forduló, eredmény:
Diósgyőri VTK - ETO FC 2-0 (1-0)
Miskolc, DVTK Stadion, 1460 néző. Játékvezető: Hanyecz Bence (Csatári Tibor, Varga Gábor).
DVTK: Danilović - Szűcs K., Szatmári Cs., Bárdos  - Németh Má., Molnár G., Lucas, Oláh B., Keller - Könyves, Eppel. Vezetőedző: Kondás Elemér.
ETO: Fadgyas - Kovács K., Kiss M., Bagi, Csonka, Vincze Á. - Óvári, Tuboly, Toma, Vitális - Priskin. Vezetőedző: Klausz László. Vezetőedző: Klausz László.

Csere: Vitális helyett Vernes, Priskin helyett Bacsa, Óvári helyett Szimcso mind a 60., Könyves helyett Horváth Z. és Németh Má. helyett Eperjesi a 68., Kovács K. helyett Fodor F. a 71., Eppel hgelyett Zsolnai a 74., Bagi helyett Farkas B. a 79., Oláh B. helyett Bertus és Keller helyett Kocsis D. a 82. percben.
Sárga lap: Szatmári a 28., Vincze Á. percben.
Gólszerző: Könyves (1-0) a 38., Eppel (2-0) az 55. percben.

Kulcspillanatok:

38. perc: Könyves Norbert a bal oldali oldalvonalnál, a kaputól 40 méterre kapta a labdát, rávezette a védelemre, a 16-os előterében visszavette a jobb lábára, és az alapvonaltól 18 méterről hatalmas gólt lőtt a kapu bal oldalába, 1-0

55. perc: Jobb oldali szabadrúgás után Eppel Márton elé került a labda, aki 14 méterről lőtt, a labda megpattant egy védőn, lelassult, végül a kapu jobb oldalában kötött ki, 2-0

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!