Ugrás a tartalomra

Magabiztos győzelemmel jutott az elődöntőbe a DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2022. március 23. szerda 22:31
A Magyar Kupa-győztes DVTK jutott elsőként négy közé a női kosárlabda NB I-ben, mivel szerdán a negyeddöntő második meccsén is megverte a Győrt.
Juhász Ákos képgalériája a mérkőzésről

A Tippmix Női NB I. A csoport rájátszásában a negyeddöntő második mérkőzésén a DVTK az UNI Győr MÉLY-ÚT együttesét fogadta.  DVTK  beszámolója szerint a szinte végig kiélezett találkozón fokozatosan került fölénybe a hazai csapat, és végül magabiztosan nyerte meg az összecsapást 75-63-ra. A két győzelemig tartó párharcban 2-0-ra győzött a DVTK, így Völgyi Péter gárdája az elődöntőben folytathatja szereplését.

Tippmix Női Kosárlabda NB I. playoff, negyeddöntő, 2. mérkőzés

DVTK - UNI Győr MÉLY-ÚT 75-63 (18-28, 19-9, 18-18, 20-8)
Miskolc, DVTK Aréna, 1043 néző. Játékvezetők: Praksch Péter, Goda László, Varga-Záray Katalin.
DVTK: Vorpahl 4/3, Aho 4, Bernáth 15/6, Jovanović 15/6, Green 12. Csere: Kányási 6, Kuster 4, Kiss A. 15/6. Vezetőedző: Völgyi Péter.
Győr: Ruff-Nagy, Dubei, Oroszová, Dombai, Mompremier. Csere: Weninger, Török. Edző: Iványi Dalma.

A mérkőzés részletei ide kattintva olvashatóak.

Edzői értékelés

Völgyi Péter: - Ritmustalanul, tompán, a szabad labdákért nem vetődve kezdtük a találkozót. A Győr extrán kezdett, sok időbe telt, hogy utolérjük őket. Aztán fokozatosan átlendültünk a holtponton, és nagy munkát végezve megérdemelt győzelmet arattunk.

Iványi Dalma: - Gratulálok a DVTK-nak a győzelemhez és a továbbjutáshoz is. Nagyon jól kezdtünk, a hiányzónk feladatát átvették más játékosok. Aztán nem tartott ki a fegyelmezettségünk, a magabiztosságunk. Hagytuk, hogy extázisba kerüljön ellenfelünk, el is fáradtunk a végére, és ezzel már nem tudtunk mit kezdeni. Nagyon csalódottak vagyunk, elsősorban saját hibáink miatt kerültünk ebbe a helyzetbe.

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!