Ugrás a tartalomra

Meghívásos nemzetközi futsaltorna Miskolcon

police.hu
Utoljára módosítva
2019. november 26. kedd 13:24
A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium tornacsarnokában lebonyolított sportrendezvényen három ország képviseletében négy csapat mérette meg magát.
Forrás: police.hu

A Magyar Rendészeti Sportszövetség támogatásával a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr Sportegyesület és a Miskolci Rendőrkapitányság rendezte meg novemberben Miskolcon a meghívásos nemzetközi futsaltornát. A Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban lebonyolított sportrendezvényen három ország (Magyarország, Olaszország, Szlovákia) képviseletében négy csapat futballozott.

A rendezvényt a szervezők részéről Vereckei Csaba r. dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány nyitotta meg. A négy csapat körmérkőzés formájában döntötte el a végleges eredményt. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Polgármesteri Hivatal segítségével a résztvevők több színvonalas programon vettek részt.

A torna díjait a Magyar Rendészeti Sportegyesület biztosította. A megmérettetés legjobb játékosa, valamint gólkirálya Bobcsák Milán, a Készenléti Rendőrség futballistája, míg a legjobb kapus Fabio Piemonte, az olasz csapat játékosa lett.

A torna végeredménye:

I.  Készenlétei Rendőrség

II. Olaszország

III. Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

IV. Szlovákia

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!