Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024. 06. 11.): időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 11. kedd 07:49

Időjárás

A nap első felében erősen felhős vagy borult lesz az ég, és délen többfelé, másutt elszórtan valószínű eső, zápor. Ahogy a felhősáv vonul kelet felé, fokozatosan szakadozik, a legtöbb helyen kisüt a nap, de északnyugaton helyenként tartósan felhős marad az ég. A napos tájakon erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés, amiből délután az ország keleti felén, nagyobb számban északkeleten alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Az északnyugati szél helyenként megerősödik, zivatarok környezetében viharos lökések is előfordulhatnak. A hőmérséklet délután általában 22 és 28 fok között, a Nyugat-Dunántúlon 20 fok körül alakul. Késő estére 17, 22 fok közé hűl le a levegő – írja előrejelzésében a HungaroMet.

Levegőminőség

Egész Miskolcon jó a levegő minősége a pmmonitoring.hu oldal tájékoztatása szerint.

Útinform (a Miskolci Városgazda Facebook-oldala alapján)

Ma nem lesz nagyobb volumenű kátyúmentesítés.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Andor u. - Károly u. kereszteződés
Bartók Béla u. 39
Balassi u. 10/a,
Bádogos u. 7
Bükkszentlászló Fő út 160
Cukrász u. 17
Csokonai u. 100
Derkovits u. 7
Erenyő u. 92
Erzsébet királyné u. 52.,
Hattyú u. 1
Igazság u. 18
János u. 17
Kabar u. 21
Kabók L. u. 20
Kandó K. – Könyves K. u. kereszteződés
Károly u. – Rácz Á. u. kereszteződés
Kiss tábornok u. 10-es postánál
Koppány u. 10
Kőrösi Csoma Sándor u. 5.,
Középszer u. 46-48
Köztársaság u. 47.
Liszt F. u. 13/b
Martinovics u.– Bem J. u. kereszteződés
Mónus Illés u. 22
Nagy Lajos király u. 20.
Nyár u.-Pálma u. kereszteződés
Nyár u.22
Sas u.-Ibolya u kereszteződésben
Sály I. u. 29
Sütő u. – Balassi u. kereszteződés
Szabadság u. 14
Szentpéteri kapu - Tetemvár alsó sor 2.
Szerdahelyi K. u. 37
Vécsey u.12

Horoszkóp

Kos

A sűrű programok között egy kis romantikára is jut ma idő, bár a kedves gesztus valódi meglepetésként hat majd rád. Élvezd ki a kivételes pillanatot, különösen, ha valaki olyannal töltheted, aki igazán fontos neked.

Bika

Néha egyetlen mozdulaton, egyetlen szón is sok minden múlik, úgyhogy gondold át nagyon alaposan, mit teszel, vagy mit mondasz, amikor valaki a véleményedet kéri. Ne indulatból cselekedj, mert annak később csak rossz vége lehet.

Ikrek

Nem szeretsz szívességet kérni, most mégis szükséged lehet rá, és nem is a magad, hanem valaki más érdekében vagy hajlandó ezt megtenni. Ne aggódj, akitől kérsz, tudja, hogy nem tennéd, ha nem lenne nagyon fontos, és szívesen segít majd.

Rák

Sokkal nagyobb feladatok elvégzésére is képes vagy, mint ahogyan azt hinnéd, és ezt a külvilág is tudja rólad. Ne kisebbítsd a saját teljesítményedet, mert önmagad marketingjének a legnagyobb ellenségévé válhatsz.

Oroszlán

Egy hirtelen jött ötletből jó dolgok kerekedhetnek ki, de csak akkor, ha az apró sikereket is megtanulod értékelni. Az élet sava-borsát a hétköznapi boldogság adja, ne csak a nagy célt várd, az utat is próbáld meg élvezni.

Szűz

Egy nehéz helyzetben a párod támogatására számíthatsz, és ez a tudat olyan jó érzéssel tölt el, hogy még arról is megfeledkezel, mi okozta a bosszúságodat. Koncentrálj arra, ami igazán fontos az életben, és ne hagyd, hogy a jelentéktelen dolgok elvegyék az örömödet.

Mérleg

Ne sejts összeesküvést és rossz indulatot ott is, ahol nincs, mert csak a saját elmédet mérgezed ezzel a hozzáállással. Még ha úgy is érzed, hogy ez időnként veszélyes, meg kell tanulnod megbízni az emberekben.

Skorpió

Vigyázz, mert lehet, hogy az energiáddal és a képességeiddel sikerül mindent úgy alakítanod, ahogyan azt te szeretnéd, de lehet, hogy későn jössz rá, hogy nem ez volt az, amire vágytál. Mindent irányítás alá vonni kiszámíthatóvá teszi az életet, ez pedig egy ilyen szenvedélyes személyiségnek, mint te vagy, gyorsan unalmassá válhat.

Nyilas

Úgy tűnik, a dolgok végre a helyes mederbe terelődnek, de vigyázz, mert meg kell őrizned az egyensúlyt lendület és energiatartalékolás között. Ne dőlj még hátra, de ne is feszítsd túl a húrt, és ne vállalj többet, mint amennyit elbírsz.

Bak

Jó tanácsot kapsz egy hozzád közel álló személytől, de nem biztos, hogy meg is fogadod azt. Hagyatkozz az ösztöneidre, néha hibákat is el kell követnünk ahhoz, hogy okuljunk az eseményekből.

Vízöntő

Nem egyszerű egyszerre mindenkinek megfelelni, még akkor sem, ha tényleg nagyon próbálkozol. Légy óvatos, mert talán van valaki, aki önmagával elégedetlen, és tőled várja, hogy megold a problémáit. Ez azonban már nem a te feladatod.

Halak

Teli vagy ihletettséggel, de előbb a kötelező feladataidat kell elvégezned, addig nem is gondolhatsz az önmegvalósításra. Próbáld megőrizni magadban a lelkesedést addig, amíg teret engedhetsz neki, mert mos maradandót alkothatsz.

(bien.hu)

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!