Ugrás a tartalomra

Minap – Indító (2024.04.21.) – Időjárás, levegőminőség, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 21. vasárnap 07:59
Vasárnap egy légörvény alakítja időjárásunkat, ennek hatására több felhőre és elszórt jelleggel záporokra, néhol zivatarokra számíthatunk.
Fotó: Osztie Tibor

Időjárás

A kezdeti naposabb időt követően egyre több felhő lesz felettünk, de legalább pár órára szinte mindenhol, a Nyugat-Dunántúlon viszont több órára kisüt a nap. Ott lesz a legkisebb a csapadék esélye, másutt elszórtan - nagyobb számban a Salgótarján-Szeged vonal szélesebb sávjában - valószínű zápor, néhol zivatar – írják vasárnapi előrejelzésükben a Hungaromet meteorológusai. Záporoktól, zivataroktól függetlenül a Dunántúlon és az északkeleti tájakon is megerősödik, néhol viharossá fokozódik a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 16 fok között alakul, északnyugaton lesz a leghűvösebb idő. Késő estére 4 és 10 fok közé csökken a hőmérséklet.

Levegőminőség

Vasárnap Miskolc valamennyi mérőpontján a legjobb adatokat mutatják az értékek. A pmmonitoring.hu reggeli adatai szerint a levegő minősége mindenhol jó a városban.

Horoszkóp

Kos


Nem érdemes minden apró bosszúságot magadra venni, mert a helyzet hamar elviselhetetlenné válhat. Azzal nem teszel jót magadnak sem, ha összeroppansz, pedig még csak nincs is előtted különösebben nagy kihívás. Tartsd szem előtt, hogy a dolgok sokkal rosszabbak is lehetnének.

Bika

Az kiabál, akinek a háza ég, és most te is rákényszerülsz, hogy a megszokott megfontoltságodat és hidegvéredet félre téve sürgesd a helyzet megoldását, mert egy téged is nagyon komolyan érintő dologról lesz szó. Sajnos, amíg mások nincsenek veszélyben, nem veszik olyan komolyan az ügyet, mint te.

Ikrek

Fontos teendőid vannak, de mindig, amikor hozzáfognál a feladatok elvégzéséhez, valami apróság eltereli a figyelmedet. Próbálj koncentrálni, különben a nap végén, kapkodva kell elvégezned a teendőidet, és nem biztos, hogy az eredmény olyan lesz, mint amit szerettél volna.

Rák

Úgy érzed, végre a magad útját járod, magabiztos vagy, és hiszel abban, hogy jó döntéseket hozol. Elszántságodban most még az sem rettent vissza, ha valaki más megkérdőjelezi a döntéseidet. Az önbizalom sokat segít, néha még a valódi képességeknél is fontosabb.

Oroszlán

Ne az első benyomásra alapozd ma a döntésedet, ha anyagiakról van szó, mert nagy a valószínűsége, hogy a véleményed gyorsan megváltozik, ekkor azonban már nem lesz visszaút, vagy ha lesz is, az anyagi veszteséggel jár. Gondold meg kétszer is, mielőtt döntesz.

Szűz

Nagyobb figyelmet vársz valakitől, akit próbálsz lenyűgözni, de ő mintha nem értékelné az erőfeszítéseidet. Néha az a legjobb, ha kicsit visszavonulsz, és hagyod, hogy a jelenléted hiánya hívja fel arra a figyelmet, milyen fontos is vagy.

Mérleg

Tele vagy energiával, és ezt nem csak annak köszönheted, hogy most jól alakulnak a dolgok a munkahelyeden, hanem annak is, hogy erősebbnek érzed a kapcsolatodat a pároddal, mint valaha. Fordítsd ezt az energiát valami kreatív tevékenységbe, alkoss meg valamit, amire már régóta készülsz.

Skorpió

Sötétebb és ragyogóbb időszakok váltogatják egymást az életben, és a mai napon talán egy olyan szakaszon is keresztül kell haladnod, ami kissé ijesztőnek tűnhet. Ne aggódj, csak elindulni lesz rémisztő, maga a helyzet gyorsabban megoldódik, mint hinnéd.

Nyilas

Magányos utat jársz ma, most nincs körülötted a megszokott nagy társaság, de ezt nem is bánod, mert szeretnél egy kicsit egyedül maradni a gondolataiddal. Gondold most át, melyik az a területe az életednek, amelyiket rendbe kell tenned, és ha kell, a többit szorítsd kicsit háttérbe.

Bak

Tele vagy ötletekkel, szinte sziporkázol, és a környezeted is észreveszi, hogy ma nincs előtted leküzdhetetlen akadály. Érdemes átgondolni, honnan is jött ez a sok inspiráció és energia, és máskor is töltekezni belőle, mert ez a személet sikerhez vezethet.

Vízöntő

Kicsit borús ma a hangulatod, úgy érzed, minden szép dolog mélyén valami szomorú rejlik, amit az emberek igyekszenek elhallgatni. Igaz, hogy semmi sem fekete vagy fehér, de csak rajtad múlik, hogy mit veszel észre a körülötted levő dolgokból, és mi az, aminek megengeded, hogy hatással legyen rád.

Halak

Egy kis nyugalomra, kikapcsolódásra vágysz, vagy legalább csak arra, hogy nyugodtan végezhesd a munkádat, de valami zavaró tényező mindig elbizonytalanít, feszültté tesz, és ez bénítóan hat rád. Próbáld kizárni a külvilágot, és ne aggódj előre olyasmi miatt, ami még nem következett be.

Forrás: bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!