Ugrás a tartalomra

Minap – Indító (2024.06.13.) – Időjárás, levegőminőség, útinfó, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 13. csütörtök 08:12
A hullámzó front elhagyja a térségünket, de a délkeleti-keleti tájakon kialakulhat még zápor, zivatar. A következő napok időjárása az emelkedő hőmérsékletről fog szólni.
Fotó: Juhász Ákos

Időjárás

A felhős tájakon is fokozatosan szakadozik, gomolyosodik a felhőzet, kisüt a nap csütörtökön. Záporok, zivatarok szórványosan, egyre inkább az ország délkeleti, keleti felén alakulhatnak ki – írja a met.hu. Az északnyugati, nyugati szél - elsősorban a Dunántúlon és északkeleten - több helyen megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 26 fok között várható, de a legtovább felhős nyugati tájakon ennél néhány fokkal hűvösebb maradhat az idő. Késő estére 11 és 18 fok közé hűl le a levegő.

Levegőminőség

A pmmonitoring.hu csütörtöki mérési adatai szerint a levegő minősége Miskolcon mindenütt a legjobb értékeket mutatja. 

Útinfó

A Miskolci Városgazda csütörtöki közlekedési információi szerint 06.17. – 06.26. között a Muhi u. - Lorántffy Zsuzsanna u. keresztezésénél található vízelvezető keresztrács karbantartási munkái kezdődnek. A munkálatok ideje alatt félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani.

Sárgán villogtak a fényjelző berendezések a Kiss Ernő utcán a LIDL-nél, az ALDI-nál illetve a Tímár Malom u. kereszteződésben. Nem működnek a fényjelző berendezések a Szentpáli út. – Régiposta u. kereszteződésében.
Nem működnek a fényjelző berendezések a Tizeshonvéd u. – Malomszög u. kereszteződésében. Sárgán villogtak a fényjelző berendezések az Első u. – Harmadik u. kereszteződésében.

Csütörtökön, a nagy volumenű kátyúzás keretein belül, az alábbi helyszíneken történik munkavégzés, időjárás függvényében:

Karinthy F. u.
Csermely u.
Pacsirta u.
Petőfi u.
Ruzsinszőlő dűlő
Kálvin J. u.
Félpályás terelésre lehet számítani:
Andor u. - Károly u. kereszteződés
Bartók Béla u. 39.
Balassi u. 10/a.
Bádogos u. 7.
Bükkszentlászló Fő út 160.
Cukrász u. 17.
Csokonai u. 100.
Erzsébet királyné u. 52.
Hattyú u. 1.
Igazság u. 18.
János u. 17.
Kabar u. 21.
Kabók L. u. 20.
Kandó K. – Könyves K. u. kereszteződés
Károly u. – Rácz Á. u. kereszteződés
Kiss tábornok u. 10-es postánál
Koppány u. 10.
Kőrösi Csoma Sándor u. 5.
Középszer u. 46-48.
Köztársaság u. 47.
Liszt F. u. 13/b.
Martinovics u.– Bem J. u. kereszteződés
Mónus Illés u. 22.
Nagy Lajos király u. 3.
Nagy Lajos király u. 20.
Nyár u.-Pálma u. kereszteződés
Nyár u. 22.
Sas u.-Ibolya u kereszteződésben
Sály I. u. 29.
Sütő u. – Balassi u. kereszteződés
Szabadság u. 14.
Szentpéteri kapu - Tetemvár alsó sor 2.
Szerdahelyi K. u. 37.
Vécsey u. 12.

Horoszkóp

Kos

Szeretnél már végezni egy kellemetlen feladattal, de még egy utolsó, mindent eldöntő próba vár rád. Ha ezen jól szerepelsz, akkor az eddigi munkád eredménye is megduplázódhat, de ha most félvállról veszed a dolgokat, sokat veszíthetsz.

Bika

Nem mindig könnyű számodra kimutatni az érzelmeidet, de most kénytelen leszel feltárni őket valaki előtt, ha azt akarod, hogy megértse, mennyire fontos is ő a számodra. Ne félj a csalódástól, ez is csak az élet része, és az is lehet, hogy minden úgy alakul, ahogyan szeretnéd.

Ikrek

Nehezedre esik most figyelni, valami leköti minden gondolatodat. Lehet, hogy jobb, ha elhalasztod azokat a döntéseket és feladatokat, amelyek nagy koncentrációt igényelnek, és addig nem is foglalkozol velük, amíg ennek az ügynek a végére nem jársz.

Rák

Általában kerülöd a konfliktust, de most mégis vitás helyzetbe kerülhetsz valakivel, akiről úgy érzed, igazságtalanul vádolt meg. Először talán megijeszthet, hogy kiereszted a saját hangodat, de végül örülni fogsz, hogy kiálltál magad mellett.

Oroszlán

Ma minden a terveid szerint alakul, úgy haladsz a feladataid között, mint kés a vajban, pillanatok alatt megoldod a problémás ügyeket és átlátod a váratlan helyzeteket is. Estére még a romantikára is jut időd, így teljes elégedettséggel zárod a napot.

Szűz

Nem érdemes a munkahelyi terheket hazavinned, hiszen itt már úgysem tehetsz semmit a megoldásukért, és csak az életed egy másik területét is megkeseríted velük. Ha a családoddal vagy, akkor próbálj rájuk figyelni, és kikapcsolni kicsit.

Mérleg

Megbizonyosodhatsz arról, hogy valaki, akinek bizalmat és szeretetet szavaztál, rászolgál az érzéseidre, és melléd áll, amikor szükséged van rád, támogat az elképzeléseidben, ez pedig segít átlendülni a holtpontokon is.

Skorpió

Minél jobban próbálsz most ragaszkodni valamihez, annál több esélyed van arra, hogy eltaszítsd magadtól, és akár olyan messzire is sodord, ahonnan már semmi nem hozhatja vissza. Légy türelemmel, és várd ki, amíg eljön a te időd.

Nyilas

Mindent elterveztél és kiszámítottál, de a tervedhez még hiányzik egyetlen lépés, egyetlen tényező, aminek az alakulása viszont nem rajtad múlik. Bízz a legjobbakban, de készülj fel arra az esetre is, ha a dolgok nem az elképzeléseid szerint alakulnának.

Bak

Olyasmitől félsz, amire pedig nem lenne okod, és ha végre szembenézel az aggodalmaiddal, rá fogsz jönni, hogy már régen nem lakik mumus az ágyad alatt. Csak az első lépés lesz a nehéz, ha ledöntöd a gátakat, minden könnyebben alakul majd.

Vízöntő

Szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, elengedni magadat, de úgy tűnik, nehezen találsz társaságot ehhez, mintha mindenki valami mással lenne elfoglalva. Gondolj a régi barátaidra, köztük biztosan lesz valaki, akire most is számíthatsz.

Halak

Nehezen hozol döntéseket, mert mindig minden lehetőséget alaposan megrágsz, ez a képességed azonban most jól jöhet, ha olyan kérdésben kell döntened, aminek kettős kimenetele lehet. Mérlegelj, és dönts a megszokott módszereid alapján.

Forrás: bien.hu

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!