Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2024.07.30..) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. július 30. kedd 08:03
Nem jártak elegen esőtáncot: folytatódik a napos, száraz idő.

Időjárás

Túlnyomóan felhőtlen, napos, száraz idő várható, legfeljebb néhol lehet kevés gomolyfelhő az égen. A Tiszántúlon és helyenként a Dunántúlon megélénkülhet az északias szél, de nagyrészt mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet döntően 26 és 31 fok között várható. Késő estére 15 és 23 fok közé hűl le a levegő - írja honlapján a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. 

Levegőminőség

PM Monitoring Hálózat adatai szerint kedd reggel Miskolcon mindenhol jó a levegő minősége. Néhány területről azonban nincs adat, ezek a következők: Balázs Győző tér, Joyson, Lyukóvölgy városhoz közelebb eső fele, Szentpéteri kapu, Tapolca déli része. 

Útinform

Miskolci Városgazda legfrissebb, hétfő reggeli közlekedési információi: 

A távhőszolgáltatás biztonságának növelése érdekében megkezdődött a Tizeshonvéd utca 16-22 szám közötti területen a távfűtési vezetékek cseréje, ahol július végéig az érintett szakaszon a gyeprácsos parkoló lezárásra kerül. A Tizeshonvéd u. 18. szám előtt pedig július 30.-ig teljes szélességében lezárásra kerül az úttest.

Félpályás terelésre lehet számítani:
Asztalos u. 15
Augusztus 20 u. - Selyemrét u. kereszteződés
Álmos u. 31
Bacsinszky  u. 55. előtt
Bagoly u. 11.,
Balassi u. 12
Bartók Béla u. 39
Csabavezér u. 12.
Derkovits u. 11
Dráva u. 2
Enyedi u.-Tavasz u. kereszteződés
Forrásvölgy u. - Pilis S. u. kereszteződés
Forrásvölgy u. 42
Futó u.-Kapitány u. ker.
Győri kapu 60. sz. mögött
Győri kapu 140
Hock J. u. 7
Hóvirág u.-Baráthegyalja u. sarok
Hutás u. 1
Lehár F. u. 5
Nagyszebeni u. 9
Nagy Lajos király u. 3
Negyvennyolcas u.31.
Pléh S. u. 17
Réz u.8
Róna u.
Selyemrét u., Augusztus 20. u 8 mögött
Szervezet u. 27
Örs u.4
Vasverő u. 56-58

Horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)
Olyan érzése van, hogy mellőzik a munkahelyén, de valójában inkább csak arról van szó, hogy a feje tetejére állt minden. Most lesz lehetősége bizonyítania, mennyire jól meg tudja oldani a legnehezebb problémákat is, és ezzel elnyeri a felettesei elismerését.

Bika (04.20.–05.20.)
Nehéz nap elé néz az érzelmeit illetően, mert nem igazán tudja eldönteni, mit szeretne. Ha a szerelmi életében akadtak problémák, akkor vigyázzon, mert könnyen lehet, hogy két szék közül a pad alá esik. Rendkívül fontos, hogy mindig legyen őszinte másokkal szemben.

Ikrek (05.21.–06.21.)
Lehetetlen dolgokat kérnek öntől az emberek, és nem tartják tisztában a határait. Itt az ideje, hogy egy kicsit erélyesebben jelezze, ha azt érzi, hogy pihenésre van szüksége vagy szimplán arra, hogy a saját feladatait helyezze előtérbe. Ne féljen kimondani, amit gondol!

Rák (06.22.–07.22.)
Ma minden gördülékenyen megy a napjában, és gyorsan el fog telni a munkaideje is. Így délután és este már nem lesz más dolga, csak annyi, hogy egy kicsit önmagára és a lelki egészségre fókuszáljon. Ne érezze magát rosszul, ha a pihenésre fekteti a legnagyobb hangsúlyt most.

Oroszlán (07.23.–08.22.)
Váratlan fordulatokban lesz része a keddi napon. Ez azonban egyáltalán nem lesz negatív, inkább intenzív. A karrierjét illetően nagy változások is jöhetnek, valamint olyan váratlan ajánlatokkal találhatja szemben magát, amelyekre álmában sem mert volna gondolni.

Szűz (08.23.–09.22.)
Ne aggódjon azon, mit gondolnak mások! Az álmai és céljai eléréséhez szükséges az, hogy elengedjen mindent, ami nem teszi boldoggá. Most tanulja meg, hogyan húzhatja meg azokat a bizonyos határokat, amelyek ahhoz kellenek, hogy a legjobb formáját hozza.

Mérleg (09.23.–10.22.)
Úgy érzi, hogy mostanában semmi nem úgy sikerült, ahogyan eltervezte, hiába adott bele mindent. Ne csüggedjen! Úgy tűnik, hogy most néhány kudarc kellett ahhoz, hogy az életben oda kerüljön, ahol lennie kell. Hamarosan ön is meglátja a dolgok pozitív oldalát.

Skorpió (10.23.–11.21.)
Kellemetlen konfliktusokba keveredhet ma, de legyen óvatos, mert könnyen kiprovokálhatják önből, hogy úgy viselkedjen, ahogyan egyáltalán nem szeretne. Inkább kerüljön el minden vitát, mert egyik sem ér annyit, hogy rosszul jöjjön ki belőlük.

Nyilas (11.22.–12.21.)
Egy pletyka miatt kellemetlen helyzetbe kerülhet a munkahelyén, de felesleges nagy ügyet csinálnia belőle, mert így is nyerő pozícióban van a felettesei szemében. Szerencsére tudja, kik azok a kollégái, akikben maximálisan megbízhat. Ne aggódjon! 

Bak (12.22.–01.19.)
Nagyon régen kapott olyan projektet, amit élvezett, de most egy óriási kihívás vár önre a munkahelyén. Nem lesz egyszerű, de lehetősége van bizonyítani a feletteseinek és saját magának is, hiszen nehezen hiszi el, hogy a tudása és a szorgalma messzire viheti. 

Vízöntő (01.20 - 02.18)
Fontos, hogy ma a megérzésire hallgasson. Valakivel kapcsolatban úgy fogja érezni, hogy illető szándékai nem őszinték és a rossz hír az, hogy valószínűleg nem fog tévedni. Azonban azt is meg fogja látni, ki az, aki mindenben támogatja. Nagy változások jönnek a kapcsolatait illetően.

Halak (02.19 - 03.20)
Nagyon bizakodó, pozitív hangulatban van, még a rossz hírekben is próbálja megtalálni a jót. Ez a környezetének is óriási segítség, a kollégáira és a barátaira is hatással lesz ez a hozzáállás. Azt pedig nem is sejti, milyen váratlan fordulat jön a jóságának köszönhetően.

Forrás: 168.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!