Ugrás a tartalomra

Miskolc szépségét és programjait hirdeti

Répássy Olívia
Utoljára módosítva
2022. január 30. vasárnap 14:01
Miskolc hétköznapi hősei című sorozatunkban ezúttal Debreczeni-Sebő Hajnalkát mutatjuk be, aki a Tourinform informátoraként dolgozik a MIDMAR Kft.-nél. „Szeretek emberekkel foglalkozni, és érezni, hogy elégedettek. Nagyon jó hirdetni, hogy Miskolc jó hely, jó itt lenni” – vallja.
Debreceni-Sebő Hajnalka. Fotó: Mocsári László

Debreczeni-Sebő Hajnalka a Miskolci Egyetemen végzett történelem-muzeológia szakon, a Tourinform Irodába 2013-ban jelentkezett. – Nagyon szeretem Miskolcot, ráadásul jól ismerem, nemcsak attrakcióit, hanem programjait is. Négy évszakos város, a vendég bármikor érkezik, mindig van mit ajánlani neki: fürdőinket, természeti kincseinket és az épített örökségeket felvonultató belvárost.

Eleinte Lillafüreden dolgoztam a kisvasútállomáson található irodában, ahonnan olykor sétálni vittem a vendégeket a meseszép Bükkbe – mondta, majd hozzátette, angol nyelven beszélget a külföldiekkel.

Rengeteg turistával kerül kapcsolatba, de számos miskolci is betér az irodába érdeklődni a helyi rendezvényekről, városi attrakciókról, valamint a környékbeli látnivalókról. – Fő feladatom, hogy fogadjam az ide érkező magyar és külföldi vendégeket, telefonos és írásos érdeklődéseiket. Ilyenkor teljes körű felvilágosítással, személyre szabott ajánlatokkal és kiadványokkal segítem őket. Célunk, hogy érezze a vendég, törődünk vele, és minél több időt tudjon eltölteni a városban, ahonnan pozitív élményekkel távozik – mondta, majd hozzátette, nagyon szereti a munkáját, mert szeret segíteni.

Feladatai közé tartozik a Miskolc Pass-kártyákkal kapcsolatos ügyintézés, szakmai háttéranyagok készítése, a Miskolc Bolt termékeinek értékesítése és az online felületek kezelése.

 

További hírek

Programok

Jelenleg nincsenek programok!