Ugrás a tartalomra

Sorsdöntő Eb-selejtezőt játszik a ma magyar válogatott

hirado.hu
Utoljára módosítva
2019. november 19. kedd 16:57
Ma este sorsdöntő Eb-selejtezőt játszik a magyar labdarúgó-válogatott Walesben, a Cardiff City stadionjában. Ha Dzsudzsák Balázsék győznek, akkor alanyi jogon kijutnak a jövő évi Európa-bajnokságra – hangzott el az M1 Nemzeti sporthíradójában.

Marco Rossi csapata a Puskás aréna pénteki nyitómérkőzése után kedden Cardiffban biztosíthatja helyét az Eb-n. A szövetségi kapitány több kulcsemberére sem számíthat, de úgy érzi, a rendelkezésére álló játékosok felkészülten és magabiztosan állnak a feladathoz.

„Voltak kényszerű döntések, de a taktika és a kezdőcsapat is összeállt a fejemben. Nem titok, hogy balhátvéd poszton Nagy Zsolt játszik majd, aki jól mutatkozott be Uruguay ellen és Cardiffban is képes lesz megfelelő teljesítményt nyújtani. Minden apró részletre kiterjedően felkészültünk a walesiek játékából, és arra törekszünk, hogy kihasználjuk a gyengeségeiket” – idézi Marco Rossi nyilatkozatát a hirado.hu.

A szövetségi kapitány hozzátette: Uruguay ellen bizonyította, hogy egy erős riválissal szemben is versenyképes tud lenni.

(Címlapfotó: Illyés Tibor/MTI)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!