Ugrás a tartalomra

2023-ban Popsuli Farsang az Ifiházban

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. január 20. péntek 15:41
Farsangi mulatságot tartanak a Premier Popsuli növendékei az Ifjúsági Házban, lesz itt móka, kacagás de mindenekelőtt zenélés egész este.

A Premier Popsuli zenekarainak koncertjeivel találkozhat az Ifjúsági Házban az, aki eljön január 28-án szombaton este erre az igazán érdekesnek ígérkező mulatságra, hiszen a Premier Popsuli eltér a hagyományos zenei képzéstől. Itthon évek óta szinte egyedülálló magyar innovatív oktatást vezettek be, amely ennyire komplex módon máshol nem elérhető.

Az Amerikában megfigyelt módszer lényege nem mást, mint a csoportmunka. Hosszú távú hatása az, hogy a gyerekek megtanuljak már ebben a korban, hogyan működjenek együtt, így a kreativitás egy kulcskompetencia a Premier Popsuli képzési struktúrájában. Idén ezen a farsangi mulatságon a zenekarok repertoárja széleskörű, visszanyúlnak egészen a ’60-as évekig. A beatkorszaktól egészen napjainkig hallhatnak slágereket azok, akik ellátogatnak szombat este és megnézik ezeknek a tehetséges növendékeknek az előadását.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a Popsuli, Miskolc és környéke tehetséges fiataljainak előadására, hiszen céljuk a hazai könnyűzenei oktatás megújítása új módszertant és megközelítéseket alkalmazva annak érdekében, hogy a tanulás élményszerű legyen a gyerekek számára, ugyanakkor megőrizve és kiemelve a hagyományos zeneoktatás értékeit.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!