Ugrás a tartalomra

Boldog születésnapot, DVTK!

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2022. február 06. vasárnap 09:19
Ma ünnepli fennállása 112. évfordulóját a DVTK, ennek alkalmából – az 5 órakor kezdődő mérkőzés előtt – 3 órától színes programokkal várják a szurkolókat a stadion mellett.

A születésnap alkalmából a klub fejenként két tiszteletjegyet biztosít minden egészségügyben és rendfenntartásban dolgozó számára. A DVTK ezzel is szeretne újra köszönetet mondani a hétköznapok hőseinek. (A tiszteletjegyeket a mérkőzés napján 12 órától a DVTK Stadion mellett található Gombában igényelhetik az egészségügyben és a rendvédelemben dolgozók.)

A stadion mellett ingyenes programok és a koncertek várják a szurkolókat, fellép az egyik legnépszerűbb helyi zenekar, a nívódíjas Bíborszél (16:10), érkezik Nemazalány és Sofi (15:50), de itt lesz az X-Faktor korábbi győztese, Tóth Andi is (15:30).

A DVTK 112 születésnapja alkalmából szervezett eseményen a Diósgyőri Szurkolók az Állatokért Alapítvánnyal is találkozhatunk: pólókkal, kulcstartókkal, tornazsákokkal és naptárakkal várják a szurkolókat, amelyekben gazdikereső kutyáik szerepelnek. Anyagi támogatással adománygyűjtő dobozukba dobva tudunk segíteni. Aki tárgyi adománnyal kedveskedne a gondozásukban lévő kutyáknak: konzervre, kölyök száraztápra, játékokra és plédekre van most a legnagyobb szükségük:

És mérkőzés után 19 óra 10 perctől a stadionon kívül, a villamossín felőli (északi) oldalon az ultrák is készülnek egy kis meglepetéssel.

A várható nagy érdeklődésre való tekintettel az MVK Zrt. rásegítő járatokat indít a Tiszai pályaudvar és a Diósgyőri Gimnázium között.

A Siófok elleni mérkőzés 5 órakor kezdődik.

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!