Ugrás a tartalomra

Győzelemmel ünnepelt a születésnapos DVTK

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. február 06. hétfő 20:57
A diósgyőriek a 34. percben szerezték meg a vezetést, amit a végéig meg is őriztek. Győzött a fennállása 113. évfordulóját épp a meccsnapon ünneplő DVTK.

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában a DVTK alapításának 113. évfordulóját győzelemmel ünnepelték a Testgyakorlók a Tiszakécske ellen.

A mérkőzés 33. percében oldalszabadrúgást végezhetett el balról a hazai csapat, Lőrinczy beadása után Bárdostól Lukácshoz került a labda, aki felemelte, de egy védő belekapott, a bíró 11-est ítélt. Lukács Dániel állt a labda mögé, és higgadtan a kapu bal oldalába lőtt, góljával megszerezve a vezetést a DVTK-nak.

A folytatásban sem forgott veszélyben a győzelem, de újabb gólt már nem sikerült lőni, itthon tartotta a 3 pontot a piros-fehér gárda.

Merkantil Bank Liga 22. forduló, eredmény:

Diósgyőri VTK - Tiszakécskei LC 1-0 (1-0)
Miskolc, DVTK Stadion, 1767 néző. Játékvezető: Csonka Bence (Horváth Róbert, Kovács Gábor).
DVTK: Branislav Danilović - Csirmaz István, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Medgyes Sinan - Lőrinczy Attila, Bényei Ágoston, Bertus Lajos - Könyves Norbert, Eppel Márton, Lukács Dániel. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.
Tiszakécske: Antal Botond - Balázs Benjámin, Végső Előd, Oláh Máté, Máté Zsolt, Farkas András - Zamostny Balázs, Szekér Ádám, Kiss Norbert, Biben Barnabás - Vachtler Csaba. Vezetőedző: Klausz László.

Csere: Biben Barnabás helyett Gyurján Bence, Vachtler Csaba helyett Winkler András és Zamostny Balázs helyett Vólent Roland az 59., Könyves Norbert helyett Jurek Gábor és Bertus Lajos helyett Cseke Benjámin a 66., Farkas András helyett Geiger Norbert és Szekér Ádám helyett Erdei Carlo a 75. percben.
Sárga lap: Kiss Norbert az 57. percben.
Gólszerző: Lukács Dániel (1-0, 11-esből) a 34. percben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!