Ugrás a tartalomra

Hazai pályán győzött a DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2022. október 17. hétfő 10:03
A Merkantil Bank Liga 12. fordulójában a DVTK a Budafok ellen játszott, és az első félidőben a vendégek szereztek vezetést. A második játékrészben egyre többet támadott a Diósgyőr, és egyre több távoli lövést láthattak a győzelemben az utolsó pillanatig bízó szurkolók - számolt be a dvtk.eu. Mint írják, előbb Koman Vladimir lövése után Gera Dániel közelről egyenlített, majd a hosszabbításban Jurek Gábor lőtte ki távolról a jobb felső sarkot, ezzel megszerezve a három pontot a Testgyakorlóknak.
Fotó: DVTK.eu

Merkantil Bank Liga 12. forduló

Diósgyőri VTK - Budafoki MTE 2-1 (0-1)
Miskolc, DVTK Stadion, 2612 néző. Játékvezető: Nagy Norbert (Szilágyi Norbert, dr. Bede Tamás)
DVTK: Branislav Danilović - Csirmaz István, Szatmári Csaba, Bárdos Bence, Bokros Szilárd - Cseke Benjámin, Holdampf Gergő, Bényei Ágoston - Szőke Adrián, Lukács Dániel, Koman Vladimir. Vezetőedző: Kuznyecov Szergej.
BMTE:
Gundel-Takács Bence - Csonka András, Jagodics Márk, Vaszicsku Gergő, Fótyik Dominik, Horváth Olivér - Adorján Krisztián, Kovács Dávid, Oláh Bálint - Sós Máté, Beke Péter Vezetőedző: Mátyus János.

Csere: Beke Péter helyett Györgyi Arthur és Horváth Olivér helyett Kalmár Olivér az 58., Cseke Benjámin helyett Gera Dániel és Szőke Adrián helyett Jurek Gábor a 63., Adorján Krisztián helyett Soltész István és Kovács Dávid helyett Németh Márió a 70., Bényei Ágoston helyett Eppel Márton a 82., Bokros Szilárd helyett Bertus Lajos a 87., Csonka András helyett Tischler Patrik a 90+3. percben.
Sárga lap: Horváth Olivér a 31., Bokros Szilárd a 36., Gera Dániel a 74., Sós Máté a 75., Györgyi Arthur a 76., Mátyus János. a 78., Csirmaz István a 85., Szatmári Csaba a 87., Jurek Gábor a 90+3., Jagodics Márk a 90+3. percben.
Piros lap: Sós Máté a 77. percben.
Gólszerző: Beke Péter (0-1) a 26., Gera Dániel (1-1) a 64., Jurek Gábor (2-1) a 90+3. percben.

Kulcspillanatok

26. percben:
Adorján labdát szerzett a diósgyőri térfélen, néhány métert vezette azt, majd balra passzolt Beke Péternek, aki az ötös sarkától nem messziről, éles szögből lőtt. Danilović lábbal beleért, ám így is a kapuba pattogott a labda, 0-1

63. perc: Koman távoli átlövésébe középen Lukács beleért, és az így lelassuló labdát Gera Dániel hat méterről a kapuba lőtte, Gundel-Takács csak beleérni tudott, 1-1

77. perc: Sárga lapot kapott Sós Máté mert törlesztett Gerának, és mert neki ez a második, villant a piros is

90+2. perc: Jurek Gábor jobbról befelé húzva 19 méterről ballal hatalmas bombagólt ragasztott a vendég kapu jobb felső sarkába, 2-1

A mérkőzésről részletes tudósítás a dvtk.eu-n olvasható. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!