Ugrás a tartalomra

Minap-indító (2024. 04. 03.): időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 03. szerda 07:53

Időjárás

A nap első felében fátyolfelhős, napos időre számíthatunk csapadék nélkül, majd délután délnyugat felől beborul az ég, és késő este néhol kisebb eső már előfordulhat. A nyugati, délnyugati szelet többfelé kísérik erős, helyenként viharos lökések. A hőmérséklet délután 16 és 21, késő este 11, 16 fok között várható – írja szerda reggeli előrejelzésében a HungaroMet.

Levegőminőség

Egész Miskolcon jó a levegő minősége a pmmonitoring.hu oldal tájékoztatása szerint.

Útinform (a Miskolci Városgazda Facebook-oldala szerint):

Az alábbi utcákban kátyúmentesítenek (az időjárás függvényében):

Móra Ferenc u.
Kökény u.
Erenyő u.
Dóczy J. u.
Szent Anna u.
Pattantyús u.
Középszer u.
Szinva u.
Pfaff Ferenc u
Berzsenyi Dániel u.
Bacsinszky A. u.
Ómassai út.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Áfonyás u. 18
Balaton u.- Tarna u. kereszteződés
Bartók Béla u. 39
Bodza u. eleje
Bors Vezér u. 62
Cseresznyés u. 14
Előhegy u. 20
Eszterházy u.29
Csokonai u. 98
Előhegy u.72
Erdő sor 12
Erdő sor 19
Koppány u. eleje
Papszer Utca – Mindszent tér 4 előtt.
Pillangó u. 12
Szarkahegy u. 58
Somlay Artúr u. 32.

Horoszkóp:

Kos

Kicsit gyorsabban alakulnak az események, mint ahogyan arra számítottál, és úgy érezheted, nem mindig tudsz lépést tartani a körülményekkel. Higgadj le egy kicsit, az állandó kapkodás helyett gondold végig nyugodtan, hogy mit akarsz, úgy sokkal könnyebb lesz utolérni magadat.

Bika

A szokottnál érzékenyebben reagálhatsz valamire, ami más körülmények között nem izgatna fel, de most amúgy is sok körülötted a feszültség, és úgy érzed, ez volt az utolsó csepp a pohárban. Vigyázz, hogy ne azon töltsd ki a haragodat, aki valójában nem érdemli meg.

Ikrek

Próbálsz tréfával elütni egy kellemetlen helyzetet, de a környezeted mintha nem lenne vevő erre a megoldásra. Pedig néha a legjobb, amit tehetünk, ha mosolygunk azokon a helyzeteken, amiken nem tudunk változtatni. Te ezt pontosan érted, de lehet, hogy másoknak több időre van szükségük ahhoz, hogy ezt elfogadják.

Rák

Nagy változás előtt állsz, ám az újdonság lehetősége kicsit ijesztően hat számodra. A döntés a te kezedben van, választhatod a maradást is, és akkor nem kell számolnod a változással járó nehézségekkel, de azt is vedd figyelembe, hogy ez egy olyan döntés lehet, amit később megbánhatsz.

Oroszlán

Meglepő beszélgetésben lehet ma részed, valaki őszintén tárja fel előtted az érzéseit és a gondolatait, és a legjobb, amit tehetsz, ha ezt tiszteletben tartod, még ha nem is feltétlenül értesz egyet a véleményével. Legyél te is ugyanilyen őszinte vele, de vigyázzatok a kölcsönös tisztelet megtartására.

Szűz

Nehezedre esik nemet mondani, ma viszont kellemetlen lehet betartani egy korábbi ígéretedet, mert sem időd, sem energiád, sem kedved nincs véghez vinni a szívességet, amire rábólintottál. Most már nincs visszaút, tartanod kell magadat az adott szóhoz, legközelebb azonban kétszer is gondold meg, mire vállalkozol.

Mérleg

Egy múltbéli, lezáratlan ügyed kísért ma meg, és bármilyen kellemetlen is, szembe kell nézned a kérdésekkel, amelyekre még nem adtál válaszokat. Ahelyett, hogy tovább futsz a probléma elől, inkább nézz szembe most a nehézségekkel, hogy ne legyen több álmatlan éjszakád.

Skorpió

Azt mondják, amilyen a mosdó, olyan a törülköző is. Ha valamivel nem vagy megelégedve az életedben, ma ne a környezetedben vagy a körülményekben keresd a hibát, inkább arra próbáld meg megtalálni a választ, hogy te mit tehetsz azért, hogy változtass azon, amivel nem vagy elégedett.

Nyilas

Szívesen pihennél ma egy kicsit, de nem teheted, mert a szokásosnál is több kihívás és feladat vár rád a mai napon, talán egy régi projekt is ma tetőzik be. Ha kitartasz, a nap végén learathatod a dicsőséget, mert mindenki elégedett lesz a teljesítményeddel.

Bak

Hiába próbálsz lezárni egy vitát, a másik, bár talán tudja, hogy igazad van, és érzi, hogy már nem kerülhet ki győztesen ebből a helyzetből, csak tovább csavarja a mondatokat, hogy elodázhassa a vereségét. Ne menj bele a parttalan vitába, mert csak időt és energiát vesztegetsz.

Vízöntő

Estére romantikus programot tervezel, és a dolgok ennek megfelelően is alakulnak. Kimondottan érdekes, izgalmas beszélgetésben vehetsz részt, ez a program most nem csak a lelkedet, az elmédet is táplálni fogja. Nem bánod meg, ha nem maradsz otthon.

Halak


Néha nagyon nehéz beismerni, ha nincs igazunk, de van, hogy ez a legjobb, amit tehetünk. Ahelyett, hogy tovább ragaszkodnál egy elmélethez, amiről tudod, hogy nem igaz, vagy csak magad alatt vágnád a fát a makacsságoddal, ismerd be, ha hibáztál, és ne vesztegess energiát a kudarc mentegetésére.

(bien.hu)

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!