Ugrás a tartalomra

MiNap-indító(2024.06.26.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 26. szerda 08:08
Az időjárás szerdai dramaturgiája: Nap be, felhők el.

Időjárás

Az elvonuló zivatarok mögött délelőtt a legtöbb helyen átmenetileg csökken a felhőzet és a csapadék esélye. A nyugati, délnyugati tájakon viszont több maradhat a felhő. Ugyanakkor délutántól ismét egyre többfelé valószínű záporok, zivatarok kialakulása felhőszakadás, jégeső és viharos széllökések kíséretében, a zivatarok estére rendszerbe szerveződhetnek. Helyenként heves zivatarok is előfordulhatnak! A déli, délkeleti szél a zivatarokat leszámítva legfeljebb élénk lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 33 fok között valószínű, nyugaton, délnyugaton az alacsonyabb, délkeleten a magasabb értékekkel. Késő estére általában 20 és 26 fok közé hűl le a levegő - írja a  met.hu.

Levegőminőség

pmmonitoring.hu szerda reggeli adatai szerint a levegő minősége Miskolcon jó. Minden városrészben a legjobb értékékeket mérték. 

Útinfó

Miskolci Városgazda közlekedési információi szerint szerdán a következőket kell figyelembe venni induláskor.

024.06.26.-ig a Muhi u. - Lorántffy Zsuzsanna u. keresztezésénél található vízelvezető keresztrács karbantartási munkái kezdődnek. A munkálatok ideje alatt félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani.

A távhőszolgáltatás biztonságának növelése érdekében megkezdődött a Tizeshonvéd utca 16-22 szám közötti területen a távfűtési vezetékek cseréje július végéig az érintett szakaszon a gyeprácsos parkoló lezárásra kerül. A Tizeshonvéd u. 18. szám előtt pedig várhatóan július 01. és július 30. között teljes szélességében lezárásra kerül az úttest.

Félpályás terelésre lehet számítani:

Andor u. - Károly u. kereszteződés

Bartók Béla u. 39

Balassi u. 10/a,

Balassi u. 12

Berekalja u. 9

Bükkszentlászló Fő út 160

Cukrász u. 17

Csermák A. u. 67

Csokonai u. 120

Felmező u. 8

Hattyú u. 1

Igazság u. 18

János u. 17

Kabók L. u. 20

Károly u. – Rácz Á. u. kereszteződés

Kázmér u.14

Kiss tábornok u. 10-es postánál

Kodály Z.u. 88.

Koppány u. 10

Lehár F. u. 4

Lévay u. – Soltész N. K. u. kereszteződés

Liszt F. u. 13/b

Martinovics u.– Bem J. u. kereszteződés

Meggyesalja u. 38

Mónus Illés u. 22

Móra F. u. 35.,

Nagy Lajos király u. 3

Nagy Lajos király u. 29

Nyár u.-Pálma u. kereszteződés

Sály I. u. 29

Soltész N.K. u. 26

Soltész N. K. – Kont u. kereszteződés

Sütő u. – Balassi u. kereszteződés

Sütő J. u. 6

Szabadság u. 14

Szarkahegy u. 2.

Szemere u.20

Szentpéteri kapu - Tetemvár alsó sor 2.

Szeretet u.16

Szerdahelyi K. u. 37

Szikla u.- Endrődi u. kereszteződés

Vécsey u.12

Zempléni u. 3

Horoszkóp

Kos (03.21.–04.19.)
Lesznek olyan pillanatok a mai napban, amikor megdöbbenve figyeli, hogy mások mit élveznek, miben találnak örömet – miközben ugyanezek a dolgok önt esetleg untatják, vagy egyenesen riasztják. Ez az érzés fontos jelzés az univerzumtól: nem vagyunk egyformák, önnek a saját útját kell járnia, és tovább kell lépnie onnan, ahol a többség ízlése éppen tart.

Bika (04.20.–05.20.)
Ma kifejezetten természetesen jön önnek, hogy önmaga legyen egész nap, az élet minden szituációjában. Nagy ajándék a sorstól, amikor megtapasztalhatjuk, hogy azért szeretnek bennünket, amilyenek valójában vagyunk, szóval zárja a szívébe ezeket a pillanatokat, és higgyen önmagában ugyanúgy, ahogy az önt szeretők hisznek önben!

Ikrek (05.21.–06.21.)
Nyugodt, békés napja lesz az Ikreknek, egy olyan nap, amikor a nagy, méltóságteljesen hömpölygő folyó lelassul, sőt, talán lesz egy-két pillanat, amikor meg is áll. Ha nincs változás, akkor nincs jövő, akkor csak a jelen van. Merüljön hát el ebben a jelenben, legyen ott a végtelen és megváltoztathatatlan pillanatban, hiszen meg fogja látni, hogy ezt a napot erre jelölték ki a csillagok!

Rák (06.22.–07.22.)
A Rák számára különlegesen spirituális nap lesz ez a szerda, főleg a szerda este-éjjel. Ha nem is tud sokáig fennmaradni, figyelje a jeleket, amiket az univerzum ad önnek most, használja ki az éjszaka beálló csöndet, kapcsolódjon önmagához és a világegyetem rezgéseihez! Lehet, hogy nagy felismerést hoz önnek ez az éjjel.

Oroszlán (07.23.–08.22.)
A mai napon a megoldás kulcsa a munkában van. Fókuszáljon a teendőire, és ez pozitív kihatással lesz az élet többi területére is! A jól végzett munkából erőt, energiát és önbizalmat tud meríteni.

Szűz (08.23.–09.22.)
Tele lesz ma energiával, és ezt talán még önnél is jobban érzik az ön körül állók. Többen is küzdenek az ön figyelméért, de válogassa meg, hogy kire mennyi energiát fordít, mert az ereje ma sem végtelen!

Mérleg (09.23.–10.22.)
Vannak olyan napok, amikor annyira, de annyira jólesik otthon lenni. A mai egy ilyen nap a Mérleg számára. Élvezze az otthon nyugalmát, töltődjön fel, legyen együtt szeretteivel ezen a napon – semmi más nem táplálja, gyógyítja önt ennyire ezen a szerdán!

Skorpió (10.23.–11.21.)
Ma egy lépéssel közelebb kerül egy céljának megvalósításához karrierjének pályáján haladva. A malmok néha nagyon lassan őrölnek, úgyhogy türelemre van szüksége, de ha hisz önmagában, a sikerhez szükséges legfontosabb dolog már meg is van!

Nyilas (11.22.–12.21.)
A személyes kapcsolataiban van egy-két rendszeresen visszatérő motívum, amik nem kifejezetten pozitívak. Jó hír azonban, hogy az egyik ilyennel ma végképp leszámol, és a viszonya ezzel az illetővel új alapokra kerül.

Bak (12.22.–01.19.)
Nem volt kifejezetten a topon az utóbbi időben, de a mai napra egyértelműen a pozitív tendencia lesz jellemző. Figyelje önmagát és az univerzumot, mert ezekre hallgatva, megértve ezek üzeneteit könnyebben tudja egyensúlyba hozni fizikai és szellemi jóllétét!

Vízöntő (01.20.–02.18.)
Ez a nap érzelmek széles spektrumát hozza ki önből. Valószínűleg szenzitívebb lesz a szokásosnál, úgyhogy figyeljen önmagára, ne legyenek túlzottak a reakciói, ha nem olyan helyen van, ahol megengedhető az érzelmek kimutatása!

Halak (02.19.–03.20.)
Gyógyító energiákat kap ma a Halak, amikkel saját magát gyógyíthatja elsősorban, de jelenléte másra is gyógyító hatással lehet. Hallgasson az önben lakozó empátiára, és ha van valami nehéz, de régóta megbeszélendő téma egy önhöz közel álló emberrel, vegye azt elő ma!

Forrás: 168

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!