Ugrás a tartalomra

Őrizetben a miskolci vascsöves támadó

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. június 09. péntek 14:19
Vascsővel támadt áldozataira Miskolcon az a férfi, akit a rendőrök azonosítottak, majd elfogtak.
Fotó: Internet (illusztráció)

Felfegyverkezve elkövetett rablás és életveszélyt okozó testi sértés bűntettek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság egy 28 éves miskolci férfival szemben. 
A gyanúsított 2023. május 30-án 18 óra körül Miskolcon, egy Bodó-tetői portára behatolt, majd ott egy vascsővel bántalmazott egy férfit és egy nőt, akik a támadás következtében súlyosan megsérültek. A rabló egy mobiltelefont és egy kerékpárt tulajdonított el a sértettektől, majd elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök a beszerzett adatok és információk alapján egy szervezett akció keretében 2023. június 7-én azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Az akcióban a főkapitányság, a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói és a „Bükk” Mélységi Közterületi és Támogató Alosztály munkatársai vettek részt.  

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság a támadót őrizetbe vette, és gyanúsítotti kihallgatása után előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására is - írja a police.hu.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!