Ugrás a tartalomra

Sűrű volt a miskolci karatékák elmúlt időszaka

minap.hu
Utoljára módosítva
2022. június 27. hétfő 16:08
Európa-bajnokságon és edzőtáborban is jártak a miskolci Justitia Fuji-Yama karatékái.
Az Eb résztvevői (balról jobbra): Kis Virág, Bérczes Botond, Tóth Vanda és Pálinkás András

A miskolci Justitia Fuji-Yama SE két sportolója lépett tatamira június 17-19. között a Prágában megrendezett Korosztályos WKF Karate Európa-bajnokságon, ahol Bérczes Botond a kadet fiú formagyakorlatot bemutatók mezőnyében, míg Tóth Vanda az U21 női kata versenyszámban egyaránt az előkelő 11. helyet szerezte meg.  Vandára még július végén vár Lodz-ban az Egyetemi és Főiskolai Európa Játékok, valamint mindketten versenyben vannak az őszi Korosztályos Világbajnokságra való kvalifikációban, amelynek utolsó állomása a szeptemberi Budapest Open lesz.

Június 19-24. között országos edzőtábort szerveztek Siófokon Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség elnökének vezérletével, ahol közel százan vettek részt a napi három edzésen. Az edzőtábor zárásaként magasabb fokozatra tettek többen sikeres övvizsgát.

Az edzések a Toldi utcában egész nyáron folytatódnak, a versenyzők pedig július végén elkezdik a felkészülést a következő versenyszezonra.

A hónap elején övvizsgát tartottak a miskolci Justitia Fuji-Yama SE karatékái, amelyen az 5 évesektől és a legalacsonyabb fokozatúaktól kezdődően tettek tanúbizonyságot tudásukról a felkészült sportolók.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!