Ugrás a tartalomra

Szigetszentmiklósról aranyérmekkel, Csepelről bronzérmekkel tértek haza

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. november 20. hétfő 08:59
Szombaton Csepelen, a Happy Kids kupán, valamint Szigetszentmiklóson, a Sziget kupán is képviseltette magát a miskolci Justitia Fuji-Yama SE - az előbbin bírókkal és versenyzőkkel, utóbbin versenyzőkkel vettek részt.
Fotó: magánarchívum

A Happy Kids kupán két versenyzőjük, Trója Panna és Keresztes Andrea lépett tatamira. Mindketten elveszítették az első mérkőzésüket, de másodjára győzni tudtak, így végül bronzérmet szereztek, Panna a 12-13 éves lány kata B kategória versenyszámban, Andrea pedig a 14-15 éves lány kata C kategóriában. Bíróként Pálinkás András, Kis Virág, Oláh Sándor és Elekes Máté működött közre.

A Sziget kupán Grudzinski Zsolt vezérletével a Tokui dojo tanítványai, a Nagy Lajos Király Általános Iskola növendékei vettek részt. Kovács Elina és Budai Blanka is nyerte mindkét meccsét a Shino katával a 10-11 éves lány kata C kategória versenyszámban, ezzel mindketten aranyérmet szereztek. Kazai Bendegúz szintén két nyert meccs után, első helyen végzett a Seizan és a Heiku katákat bemutatva - tájékoztatta lapunkat hétfőn a miskolci Justitia Fuji-Yama SE.

Eredmények:

Sziget kupa

10-11 éves lány utánpótlás kata: 1. Kovács Elina
10-11 éves lány utánpótlás kata: 1. Budai Blanka
8-9 éves fiú kata: 1. Kazai Bendegúz

Happy Kids kupa

12-13 éves lány kata B kategória: 3. Trója Panna
14-15 éves lány kata C kategória: 3. Keresztes Andrea.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!