Ugrás a tartalomra

Turisztikai szakemberek térképezték fel Miskolctapolcát

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. április 11. csütörtök 15:42
A Tourinform Miskolc iroda munkatársai látták vendégül azokat a turisztikai szakembereket, akik részt vettek a Miskolctapolca értékeit, fejlesztéseit bemutató tanulmányúton.
Fotó: MIDMAR Kft.

A programra a gyöngyösi, tokaji, sátoraljaújhelyi és mezőkövesdi Tourinform irodák vezetői és munkatársai látogattak el – tudatta a MIDMAR Kft. A sajtóközleményben kiemelik, hogy 2023-ban már szervezett a miskolci iroda egy hasonló programot, annak keretében a belváros és a fejlődő történelmi Avas voltak a fókuszban.

Ezúttal a vendégek ellátogattak az Ellipsum Élményfürdőbe, ahol részletes szakvezetés keretében ismerték meg a fürdő tereit és szolgáltatásait. Hallottak a Miskolctapolca parkrendszer fejlesztési projekt megvalósulásáról, de a városrész történelméről és érdekességeiről is. A parkban megtekintették az új interaktív és tájékoztató táblákat, felkeresték a népszerű miniszobrokat, és természetesen ellátogattak a Barabits sétányon nemrég nyílt turista információs pontba is. 

Az aktuális programkínálat és adatbázisok mellett a szolgáltatói szektor ismerete is fontos az információs irodákban dolgozók számára. A program célja, hogy azok a szakemberek, akik a vármegye, illetve Észak-Magyarország Tourinform irodáiban dolgoznak, egymással is kötetlenebb munkakapcsolatot alakítsanak ki, megosszák egymással a jó gyakorlatokat, és személyes tapasztalatok, bővebb ismeretek birtokában még több vendégnek tudják ajánlani Miskolc turisztikai szolgáltatásait, látnivalóit – írták a közleményben. 

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!