Ugrás a tartalomra

Vb-győztes sportoló halt meg a csomádi balesetben

RTL.hu
Utoljára módosítva
2022. március 21. hétfő 14:39
Magyar világbajnok sportoló halt meg a csomádi balesetben, amit egy bedrogozott fiatal okozott.

Hétfőn a Police.hu rendőrségi honlapon jelentették be, hogy kábítószer hatása alatt vezetett a Csomádnál vasárnap halálos baleset okozó férfi, emiatt őrizetbe vették és kezdeményezik a letartóztatását. A 20 éves férfi szervezetében a helyszíni mintavétel mutatta ki a marihuána nyomát. A sofőr őrbottyáni lakásán egy mosókapszulás dobozban 11 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, valamint két őrlőt és egy digitális mérleget is lefoglaltak a rendőrök.

A tájékoztatás szerint az őrbottyáni fiatalember előzésbe kezdett, a manővert nem tudta befejezni és összeütközött egy szabályosan közlekedő autóval. Egy 58 éves asszony meghalt, utasa súlyosan megsérült.

A Magyar Judo Szövetség hétfőn jelentette be, hogy a baleset áldozata Tamás Ibolya, a Budapest Spartacus, majd az UTE versenyzője, a magyar judosport jelentős alakja. 11-szeres magyar bajnok, 2010-ben az IJF Masters-világbajnokságon aranyérmet szerzett.

Életéért hiába küzdöttek a mentők, már nem tudtak segíteni rajta. Férjét, Illés Sándor judoedzőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

További hírek

Olvasnivaló