Ugrás a tartalomra

Megjelent a Miskolci Napló külön kiadványa, a MiNők

minap.hu
Utoljára módosítva
2023. szeptember 25. hétfő 15:17
Arra vállalkozunk, hogy olyan témákat mutassunk be, amelyek segítik élni a miskolci nők (és férfiak) hétköznapjait. Olyan hasznos írásokat, olvasmányokat adunk közre, amelyekkel gyarapítani tudjuk a személyiségünket.

A külön kiadványban a generációk együttélését mutatjuk be több nézőpontból. Olvashatnak két híres miskolci nő – Dávid Ildikó és Ráczkevy Ildikó, anya és lánya – a családról és gyermeknevelésről alkotott életfilozófiáiról.

Gallai Judit coachcsal arra a társadalmi problémára kerestük a választ: a meglazult családi kötelékekre és eltávolodásokra van-e gyógyír.

Olyan miskolci sikeres nők is bemutatkoznak, akik arról beszélnek: mit tudnak adni ők annak a közösségnek, annak a munkahelyi csapatnak, ahol meghatározó szereplők.

Olvashatnak a Miskolc Holding Zrt., a Miskolci Egyetem, a MOL Petrolkémia, a Nestlé női vezetőiről. Górcső alá vesszük a női karrierépítést, de nem marad ki a kiadványból a szépség, az egészség, a divat, az egészséges táplálkozás, sőt még a jövő jóslásának a lehetősége sem.

A teljes magazin ITT tölthető le PDF-ben.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!