Ugrás a tartalomra

Minap - indító (2024.06.19.) - Időjárás, levegőminőség, útinform, horoszkóp

minap.hu
Utoljára módosítva
2024. június 19. szerda 07:02

Időjárás

Napos idő várható kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Csapadék nem lesz. A délnyugati, déli szél nagy területen megélénkül, helyenként meg is erősödik. A csúcshőmérséklet 32 és 37 fok között alakul. Késő estére 21 és 28 fok közé hűl le a levegő - írja honlapján a HungaroMet

Levegőminőség

Miskolc egész területén jó a levegő minősége szerda reggel a PM Monitoring Hálózat adatai alapján.

Útinform

Miskolci Városgazda ma reggeli tájékoztatása szerint:

2024.06.17. – 06.26. között a Muhi u. - Lorántffy Zsuzsanna u. keresztezésénél található vízelvezető keresztrács karbantartási munkái kezdődnek. A munkálatok ideje alatt félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani.

Szarkahegy utcán az Illyés Gyula utca kereszteződésben az Opus Tigáz Zrt. hibaelhárítás végez, ezért lezárta az adott kereszteződést a gépjárműforgalom elől!

Mai napon, a nagy volumenű kátyúzás keretein belül, az alábbi helyszíneken történik munkavégzés:
Sajó utca

Félpályás terelésre lehet számítani:
Almás u. eleje
Andor u. - Károly u. kereszteződés
Árpád u.13
Árpád u. 70
Bartók Béla u. 39
Balassi u. 10/a,
Balassi u. 12
Bádogos u. 7
Berekalja u. 9
Bükkszentlászló Fő út 160
Cukrász u. 17
Csermák A. u. 67
Csokonai u. 100
Csokonai u. 120
Hattyú u. 1
Igazság u. 18
János u. 17
Kabar u. 21
Kabók L. u. 20
Károly u. – Rácz Á. u. kereszteződés
Kiss tábornok u. 10-es postánál
Koppány u. 10
Középszer u. 46-48
Lehár F. u. 4
Lévay u. – Soltész N. K. u. kereszteződés
Liszt F. u. 13/b
Martinovics u.– Bem J. u. kereszteződés
Mónus Illés u. 22
Móra F. u. 35.,
Nagy Lajos király u. 3
Nyár u.-Pálma u. kereszteződés
Sály I. u. 29
Selyemrét u. 30
Soltész N.K. u. 26
Soltész N. K. – Kont u. kereszteződés
Sütő u. – Balassi u. kereszteződés
Szabadság u. 14
Szentpéteri kapu - Tetemvár alsó sor 2.
Szerdahelyi K. u. 37
Szikla u.- Endrődi u. kereszteződés
Vécsey u.12
Zempléni u. 3

Horoszkóp

Kos

Legszívesebben félre tennéd a feladatokat, és azzal foglalkoznál, amit igazán szeretsz csinálni. Ha erre van lehetőséged, akkor tedd meg, mert az élet rövid, és minden pillanatát ki kell használni, de ha nincs, akkor álmodozás helyett láss a teendőkhöz, annál hamarabb végzel és kevesebb időt vesztegetsz.

Bika

Úszol a boldogságban, amikor olyan híreket kapsz, amik valószínűleg segítenek, hogy a szerelmi életedben a dolgok olyan irányba haladjanak, amilyenbe te szeretnéd. Hálás vagy a lehetőségekért, de közben azt is tudod, hogy sokat dolgoztál azért, hogy mindez így alakuljon.

Ikrek

A boldogság mindenkinek mást jelent, és lehet, hogy ma valaki egy olyan formáját próbálja meg rád erőltetni, ami a te esetedben egyáltalán nem működik. Egy próbát megér a dolog, de ha úgy érzed, ez nem a te cipőd, akkor inkább lépj ki belőle.

Rák

Mindent megteszel, hogy valakinek a kedvében járj, de szeretnéd, ha végre valakitől te is ezt a gondoskodást és odafigyelést kapnád. Lehet, hogy ma besétál valaki az életedbe, aki képes meghozni érted ezeket az áldozatokat.

Oroszlán

Lehet, hogy ma egy keserű pirulát kell lenyelned, de a dolgot elviselhetőbbé teszi, ha arra gondolsz, hogy mindez csak átmeneti állapot, és a dolgok nem maradnak így örökké. Meríts ebből a tapasztalatból is energiát, hogy saját kezedbe vedd a jövőd alakítását.

Szűz

Észreveszed a jeleket, amelyek az idő múlására emlékeztetnek, a pánikra azonban nincs okod. Minden pillanatnak megvan a maga szépsége, a te feladatod nem az, hogy az elmúlásuk miatt aggódj, hanem hogy kiélvezd őket az utolsó cseppig.

Mérleg

Amikor már úgy érzed, elveszted a fonalat a sok teendőd között, valaki a segítségedre siet, és ezt értékeled, még akkor is, ha inkább a szándék boldogít, és túl sok terhet nem vesz le a válladról. A gesztusból mégis erőt meríthetsz a folytatáshoz.

Skorpió

Itt az ideje tisztázni néhány dolgot, mert azok a témák, amiket eddig csak kerülgettél, sok kapcsolatot mérgezhetnek meg, holott egyáltalán nem kellene, hogy hatással legyenek a jelenedre. Nézz szembe a múltaddal, hogy az után arccal a jövőd felé fordulhass.

Nyilas

Nem mindig könnyű megtalálni az egyensúlyt a kötelességek és az élet élvezete között, de ha ez ma sikerül, akkor kihasználhatod azokat a kivételes lehetőségeket, amiket a sors most felkínál, és elégedetten hajthatod majd álomra a fejedet.

Bak

Nem jó halogatni azt, amiről tudod, hogy mindenképpen el kell végezned. Jobb túlesni ezeken a feladatokon, és azután már zavartalanul élvezheted a napodat, de amíg a feladat terhe a fejed fölött lebeg, semmiben nem tudsz elmélyedni igazán.

Vízöntő

Ha úgy érzed, a dolgok nem úgy haladnak, ahogyan azt szeretnéd, a szerelmi életedből meríthetsz erőt és kitartást. A párod mindenben támogat, a kapcsolatok nyújtotta biztonságnak köszönhetően pedig úgy érezheted, elég erős vagy, hogy bármilyen akadályt legyőzz.

Halak

Nem szeretsz olyan helyeken lenni, ahol úgy érzed, nem látnak szívesen. Szerencsére nem is kell, mert az, aki számodra fontos, melletted fog kikötni, bárhová is vezet az utad. Ne hagyd, hogy mások megmérgezzék a kapcsolatotokat.

Forrás: Bien.hu

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!