Ugrás a tartalomra

Borzalmas baleset: a mélybe zuhant egy magyar kamion Szlovéniában, szörnyethalt a sofőr (+18!)

vasarhely24.com
Utoljára módosítva
2019. november 14. csütörtök 11:24
A szlovén autópályán egy Opel Corsa hajtott bele a magyar tartálykocsiba, ami a 20 méter mély szakadékba zuhant. Felkavaró felvételek.

A cikk felkavaró videót tartalmaz, csak 18 éven felülieknek ajánljuk!

Ljubljana közelében hajtott bele a magyar rendszámú tartályautóba egy szlovén rendszámú Opel. A magyar sofőrnek esélye sem volt cselekedni, járműve áttörte az autópálya korlátját, és húszméteres mélységbe zuhant.

Az ütközés és a zuhanás között csak pár másodperc telt el. A kamiont vezető 53 éves magyar sofőr a helyszínen életét vesztette. Vétlen volt a balesetben. A tragikus kimenetelű esetet egy 41 éves szlovén férfi idézte elő, aki elvesztette uralmát Opelje felett és a tartályautó oldalának ütközött.

Fotó: Ljubljana tűzoltóság Nesreča tovornjaka

A szlovén útkezelő felvételén az ütközés és a zuhanás előtti pillanatok látszanak – írja az index.hu.

A Kamionok és Teherautók világa Facebook oldala a tragédiában elhunyt sofőrről ír, de munkáltatója a Révész Trans is posztban emlékezik kollégájáról.

A 24ur.com azt írja a baleset a Malencei kereszteződés déli elkerülő oldalán, a bánya irányában a Golovec alagút felé, baleset történt egy tartálykocsi és személygépkocsi részvételével. Az autó vezetője jobbra haladt, és becsapott a kamionba, lebillentve az útról, mely áttörte a korlátot és 20 méteres mélységbe zuhant.

Fotó: Ljubljana tűzoltóság Nesreča tovornjaka

Alekszandr Vrabic rendőrfelügyelő elmondta, a magyar kamionos próbálta korrigálni a kialakult veszélyhelyzetet, de nem sikerült pályán tartania a járművet. A balesetet okozó autós akár nyolc évet is kaphat, írják.

További hírek

Olvasnivaló

Programok

Jelenleg nincsenek programok!