Ugrás a tartalomra

Egyhetes gyermeknapot tartanak a MIÓVI Katowice Sport Tagóvodában

Balogh Csilla
Utoljára módosítva
2024. május 31. péntek 19:56
Ugrálóvár, népi fajátékok, logikai és készségfejlesztő játékok, csillámtetoválás, arcfestés és még számos más aktivitásra buzdító program szerepel a MIÓVI Katowice Sport Tagóvoda pénteken befejeződő családi gyermeknapi rendezvényén.
Fotók: Mocsári László

A jelenleg 109 gyermekkel működő óvodában hagyományosan minden évben megrendezik az egy hétig tartó vigasságot a szülők társaságában. Csütörtökön népi játszóházra invitálták a családokat. – Minden játékot az udvaron helyeztünk el, bízván abban, hogy elkerül bennünket az eső – nyilatkozta portálunknak a MIÓVI Katowice Sport Tagóvoda tagintézmény vezetője. Dr. Horváth Lászlóné szerint a gyermekek az ugrálóvárat, a csillámtetkót és az arcfestést szeretik a legjobban, de jót szórakoztak a szerdai Csiribiri koncerten is, és a fagylaltos kocsi is nagyon népszerű volt. Pénteken pedig családi kirándulás vár a kicsikre.

– Az önkormányzat fenntartásában működő Katowice Sport Tagóvoda a város egyik ékessége – mondta Szopkó Tibor alpolgármester, aki csütörtökön délután látogatott el az intézmény gyermeknapi rendezvényére. Az alpolgármester véleménye szerint az óvoda szakember gárdája kiváló, talán ennek is köszönhető, hogy nagyon aktív és a gyermekek számára rendkívül hasznos kapcsolatot ápol a pár száz méternyire lévő könyvtárral. 

Szopkó Tibor kiemelte, hogy nagyon fontos partnerségi viszonyban volt az elmúlt években az óvodával, és ezt a jó partneri viszonyt továbbra is szeretné fenntartani az önkormányzat, amely – ha a szükség azt megkívánta – mindig segítő kezet nyújtott az intézménynek.

További hírek

Olvasnivaló