Ugrás a tartalomra

Fontos győzelmet aratott hazai pályán a DVTK

dvtk.eu
Utoljára módosítva
2021. november 01. hétfő 22:00
A Merkantil Bank Liga 14. fordulójában hétfő este játszott a DVTK a Haladás ellen.

Az első félidőben Szatmári Csaba szép góljával előnyt szereztek a diósgyőriek, és ezt követően is többet támadtak. A szünet után a gólelőny után létszámelőnybe is került a DVTK, miután Szekér Ádám másodszor is sárga lapot érően szabálytalankodott Molnár ellen. A hajrában Kocsis Dominik egy kontratámadás után biztosította be az újabb győzelmet.

Merkantil Bank Liga 14. forduló, eredmény:

Diósgyőri VTK - Szombathelyi Haladás 2-0 (1-0)
Miskolc, DVTK Stadion, 1294 néző. Játékvezető: Pillók Ádám (Sinkovicz Dániel, Rózsa Dávid).
DVTK: Póser - Szeles, Szatmári, Hegedűs J. - Eperjesi, Oláh B., Zsemlye, Molnár G., Bokros - Horváth Z., Könyves. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Juhász Ákos képgalériája

Kulcspillanatok:

22. perc: Diósgyőri szöglet balról. Könyves beadását elsőre visszafejelték a feladóhoz a védők, a másodikat beadást továbbcsúsztatták, majd a hosszú oldalon Szeles visszanyeste középre, ahol az ötös előterében Szatmári Csaba mellre vette, és a levegőből a léc alá rúgta a labdát, 1-0

51. perc: Piros lapot kapott Szekér Ádám, mert másodszor is sárga lapot érően szabálytalankodott Molnár ellen

82. perc: Vendég szöglet balról. Bosnjak beadását Horváth fejlete ki, a 16-os előteréből Könyves indult meg a labdával, és a másik térfél közepéig vezette, ahol a kiugró Kocsis Dominik elé tette. A fiatal elhúzta a kapus mellett a labdát, és balról, éles szögből a kapuba gurított, 2-0.

Olvasnivaló